A ajuns cu TIR-ul răsturnat în șanț, dar nu-și amintește ce s-a...

A ajuns cu TIR-ul răsturnat în șanț, dar nu-și amintește ce s-a întâmplat. Unde s-a produs incidentul

2
DISTRIBUIȚI

TIR-rasturnat-Lugoj-Caransebes-27-august-2014-foto-galerie-redesteptarea-lugoj-3Un TIR care avea o încărcătură de produse lactate astăzi, în această dimineață, la intrarea în orașul Lugoj dinspre Caransebeș. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii, care au asigurat măsurile PSI, mai ales că rezervorul autotrenului a avut de suferit din cauza accidentului. Șoferul TIR-ului, care mergea la Timișoara, povestește că nu-și mai aduce aminte exact cum a ajuns cu mastodontul în șanț, conform redesteptarea.ro.


Nu mai știu exact cum s-a întâmplat. Parcă am intrat într-o depășire, nu mai știu, după frânele de pe carosabil asta cred că am făcut. Nu mai știu dacă am ațipit sau nu, m-am trezit aici în șanț”, a povestit pentru Redeșteptarea șoferul autotrenului de mare tonaj”, a declarat șoferul pentru sursa citată.

Fiind culcat într-un șanț destul de adânc, TIR-ul va fi acum repus pe picioare cu ajutorul unei macarale de mare putere. Șoferul spune că a avut noroc atât el, cât și restul participanților la trafic, accidentul putând fi unul mai grav dacă, în manevra sa greșită, se întâlnea cu un alt autoturism de pe șosea. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului rutier.

Foto: Redesteptarea.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.