Alice Francis și Oceana, show total la Timișoara. Cu cine și-a făcut...

Alice Francis și Oceana, show total la Timișoara. Cu cine și-a făcut primarul Nicolae Robu poze de zilele orașului

1
DISTRIBUIȚI

 

alice francis

Ultima seară a serbărilor organizate de Primăria Timișoara pentru a celebra ziua orașului a stat tot sub semnul distracției. Deși Piața Victoriei nu a fost la fel de plină ca și ieri, mii de timișoreni au ieșit în stradă pentru a le vedea pe artistele Alice Francis și Oceana.

Showul celor două vedete a fost unul de zile mari, în total acord cu renumele lor. Alice Francis, născută în Timișoara, a impresionat publicul nu doar prin super vocea ei, ci și prin ținuta provocatoare din timpul show-ului. A stârnit amuzamentul spectatorilor și prezentatorul, care i-a descris exprimarea în limba română ca fiind similară cu cea a lui Florin Răducioiu.

În această seară, la spectacole a asistat și primarul Nicolae Robu, care a privit prestațiile celor două artiste în mare parte de la o terasă din piață.


Robu a avut și o mică discuție cu Francis, pe care a felicitat-o pentru show și pe care a invitat-o să revină în Timișoara. Aparent fan al Oceanei, edilul și-a făcut și o poză cu artista, care l-a impresionat prin sociabilitatea de care a dat dovadă.

Alice Francis a continuat spectacolul și după ce a coborât de pe scenă. Fără teamă și fără fițe, artista s-a pozat cu fanii în plină stradă, lângă Hotel Timișoara. Între spectacolele celor două artiste, primarul Nicolae Robu a urcat pe scenă. Într-un mic discurs, edilul a lăudat orașul pe care îl conduce pentru modul în care este dezvoltat, dar și pentru multiculturalitate. Au lipsit obișnuitele informații despre subiecte precum ACS Poli sau cele 100 de șantiere din Timișoara.

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii. Cele trei zile de spectacole au costat nu mai puțin de 300.000 de lei. Vă reamintim că vineri seară timișorenii au putut asculta blues, în vreme ce seara de sâmbătă a fost animată de artști din România precum Lora, Elene Gheorghe și Connect-R.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.