Alimentara cu droguri de la festivalul Teknival, închisă de „Crima Organizată”. Cum...

Alimentara cu droguri de la festivalul Teknival, închisă de „Crima Organizată”. Cum se drogau participanţii direct în ochi FOTO

5
DISTRIBUIȚI

 

 

lsd_powder

Trei cetăţeni francezi au fost reţinuţi, astăzi, de poliţiştii antidrog de la Brigada de combatere a crimei organizate Timişoara în timp ce vindeau droguri la festivalul Teknival, care anul acesta a fost organizat pe dealurile din apropierea localităţii Stăncilova din judeţul Caraş Severin. Teknival-urile sunt  conform organizatorilor „festivaluri outdoor underground axate în principal pe muzica tehno care se desfăşoară de-a lungul Europei”, participanţii fiind anunţaţi prin email unde se pot aduna pentru a petrece.  De obicei, sunt alese zone extrem de greu accesibile cum a fost şi în acest an.

Poliţiştii de la antidrog au stabilit, în urma monitorizării, că rulota unor francezi s-a transformat în alimentară, clienţii stând la coadă pentru a-şi cumpăra droguri. Aici găseau orice îşi doreau – cannabis sau haşiş la 10 euro gramul, speed la 100 lei gramul, dar şi LSD în formă lichidă, o picătură fiind vândută cu sume între 40 şi 50 de lei. LSD-ul lichid era livrat direct în ochii cumpărătorilor sau pe o bucată de staniol şi băgat sub limbă. Când poliţiştii de la „Crimă Organizată” au intervenit pentru a-i reţine pe cei trei francezi – doi bărbaţi şi o femeie, în vârstă de 30 de ani – care vindeau droguri ca la piaţă au găsit în maşina acestora zeci de grame de haşiş  şi cannabis, 45 flacoane de metadonă, 200 doze de LSD, dar şi peste 5.000 de euro.


 Cei trei au fost audiaţi la sediul DIICOT Timişoara şi reţinuţi, azi noapte, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere de droguri de risc şi mare risc.

5 COMENTARII

  1. POLITIA SA SUGA PUxx. NU ARE CE CAUTA LA FESTIVAL NEANUNTATI. SA SUGETI PUxx. TOTI GRASII SI TOTI PROSTII SUNT LA POLITIE SI LA ANTIDROG….CARE, NU STIU PRIN CE LEGATURA, ESTE BAGATA IN ACEEASI OALA CU TERORISMU’. SUNTETI NISTE INAPTI SI IMPERTINENTI. TERORISMU NU ARE LEGATURA CU DROGURILE. SA NE SUGETI PUxx DE ALCOOLICI IMPUTITI. ALCOOLEMIA ROMANA – NESIGURANTA SI NEINCREDERE. TOTI GRASI CU FICATUL NEGRU DE LA BAUTURA. LUA-V-AS FAMILIA SI NEAMU IN PUxx

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.