Aterizare forțată la Timișoara, a unei curse care zbura din Abu-Dhabi. Care...

Aterizare forțată la Timișoara, a unei curse care zbura din Abu-Dhabi. Care a fost cauza UPDATE Aeronava a decolat spre Belgrad

5
DISTRIBUIȚI

uae-54101

Un avion care trebuia să aterizeze  în capitala Serbiei a fost direcționat spre Timișoara. Incidentul s-a întâmplat în această dimineață, datorită unui fenomen meteo neașteptat din orașul respectiv. Belgradul a fost acoperit miercuri dimineață de o ceață densă.

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile de pe Aeroportul Belgrad, în această dimineață pe Aeroportul Internațional Timișoara a aterizat o cursă Abu-Dhabi – Belgrad operată de El Etihad Airlines.


Aeroportul Internațional Timișoara este aeroport de rezervă pentru Belgrad, iar dacă condițiile meteo nu se îmbunătățesc, zborurile cu destinația Belgrad de la Hurghada și Antalya ar putea ajunge tot la Timișoara”, a informat Nicoleta Trifan, purtătoarea de cuvânt a aerportului timișorean.

UPDATE Aeronava companiei Edihad Airways care avea ruta Abu-Dhabi – Belgrad, având la bord 95 pasageri a aterizat la Timişoara miercuri, 13 august 2014, la ora locală 8h37. Pilotul a decis să aterizeze la Timişoara din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de la aeroportul de destinaţie. Pasagerii au rămas îmbarcaţi în aeronavă şi îndată ce condiţiile meteo de la destinaţie au fost favorabile, aeronava a decolat spre Belgrad – la 10h19 (ora locală). Aeronava Airbus 319 a companiei Edihad Airwaysface curse regulate Abu-Dhabi – Belgrad, iar ora progrmată de aterizare la Belgrad ar fi fost 6h45 (ora României) (Sursa foto: UAE)

 

5 COMENTARII

  1. Bah desteptilor aterizare fortata nu inseamna probleme tehnice sau ceva, ci aterizare in conditii fortate cum e vremea care i-a impiedicat sa aterizeze la Belgrad.
    DEX aterizare forțat~ă = aterizare impusă de împrejurări nefavorabile

  2. La Belgrad au fost `conditii nefavorabile` dar n-a aterizat, la Timisoara au fost favorabile si-a aterizat normal fiind rerutat din cauza de `conditii nefavorabile`la aerodromul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.