BAC-ul de toamnă. Absolvenții de liceu susțin, astăzi, ultima probă scrisă

BAC-ul de toamnă. Absolvenții de liceu susțin, astăzi, ultima probă scrisă

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat 07_resize

Ultimele emoții pentru absolvenții de liceu care s-au înscris în sesiunea de toamnă a “examenului maturității”. 1.155 de candidați din județul Timiș sunt așteptați, astăzi, să susțină proba la alegere a profilului și specializării.


Examenul va fi susținut de elevi la una din zece materii la alegere, și anume biologie, geografie, fizică, chimie, logică, informatică, sociologie, psihologie, economie și filosofie.

Proba scrisă începe la ora 09.00 și se termină la ora 12.00. Miercuri, absolvenții de liceu au susținut proba obligatorie a profilului la matematică sau istorie, din județul Timiș s-au prezenat 730 de candidați din o mie înscriși. Luni a avut loc prima probă scrisă, la Limba Română, susținută de 900 de liceeni din Timiș.

Afişarea rezultatelor se va face pe data de 1 septembrie, până la ora 12.00, urmând ca, în aceeaşi zi, să fie depuse contestaţiile, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Soluţionarea contestaţiilor se va realiza între 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.