BAC-ul de toamnă. Doi liceeni din TIMIȘ, dați afară din examen pentru...

BAC-ul de toamnă. Doi liceeni din TIMIȘ, dați afară din examen pentru că au încercat să copieze. La ce metode au apelat

0
DISTRIBUIȚI

bacalauareat

Clasicele fițuici reprezintă o metodă de copiat la care absolvenții de liceu nepregătiți încă mai apelează. Un licean din județul Timiș care s-a prezentat la ultima proba scrisă a examenului de Bacalaureat din sesiunea de toamnă, proba la alegere a profilului și specializării, a fost prins de profesorii supraveghetori în timp ce încerca să copieze de pe niște fițuici.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, și un alt elev a încercat să copieze la această probă, dar de pe telefonul mobil.

„Au fost eliminați din examen doi elevi din județul Timiș, pentru că au încercat să copieze, unul la Biologie și unul la Geografie. Din cei 1.155 de candidați înscriși, 255 au absentat”, ne-a declarat Aurelian Sima, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș.

Afişarea rezultatelor se va face pe data de 1 septembrie, până la ora 12.00, urmând ca, în aceeaşi zi, să fie depuse contestaţiile, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Soluţionarea contestaţiilor se va realiza între 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.