BAC-ul de toamnă: Un licean din TIMIȘ, eliminat de la proba scrisă...

BAC-ul de toamnă: Un licean din TIMIȘ, eliminat de la proba scrisă la Matematică. Cum a încercat să copieze

0
DISTRIBUIȚI

copiat-la-BAC

O nouă probă scrisă a sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat, un nou candidat eliminat. Este vorba despre un tânăr din județul Timiș care a crezut că va putea să copieze în timpul examenului la Matematică și a intrat în sală cu telefonul mobil. Însă, spre ghinionul lui, profesorii supraveghetori l-au observat în timp ce butona telefonul mobil. Liceanul a fost eliminat din examen, a primit nota 1 și pentru că a încercat să fraudeze “examenul maturității” nu va mai avea voie să se prezinte în următoarele două sesiuni la BAC.

În total, la proba obligatorie a profilului s-au înscris din județul Timiș o mie de candidați.


“La proba scrisă la Matematică s-au înscris 851 de candidați, dar 232 au absentat și unul a fost eliminat. La Istorie s-au înscris 149 de absolvenți de liceu, dintre care au susținut examenul 115”, ne-a declarat Aurelian Sima, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș.

Vineri are loc ultima probă a sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului și specializării. Proba va fi susținută de 1.155 de candidați din județul Timiș. Afişarea rezultatelor se va face pe data de 1 septembrie, până la ora 12.00, urmând ca, în aceeaşi zi, să fie depuse contestaţiile, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Soluţionarea contestaţiilor se va realiza între 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.