Când spune viceprimarul Dan Diaconu că timișorenii vor avea, în sfârșit, cinematograf...

Când spune viceprimarul Dan Diaconu că timișorenii vor avea, în sfârșit, cinematograf ca-n America și se vor uita la filme din mașină

1
DISTRIBUIȚI

cinema masini

Vestea că Timișoara va avea un cinematograf ca-n America, unde publicul se va uita la filme pe un ecran imens direct din mașină, a fost anunță cu surle și trâmbițe în urmă cu un an. Din păcate, totul a rămas doar la stadiul de idee.


Doar în câteva săptămâni, prichindeii din Timișoara s-au putut bucura de filme în aer liber, proiectate pe ecranul gigant de la Stadionul “Dan Păltinișanu”.

Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, se scuză și spune că ideea nu a mai fost pusă în practică și datorită numeroaselor șantiere din oraș, dar și pentru că reprezentanții municipalității s-au focusat, în prima parte a anului, pe redeschiderea Grădinii de Vară de la Sala Capitol.

“Nu am mai pornit proiectul pentru că ne-am orientat spre reabilitarea Grădinii de Vară. Dacă am fi deschis cinematograful în aer liber în zona stadionului, ar fi trebuit să închidem circulația pe anumite străduțe, pentru ca timișorenii să poată viziona filmele din mașină. În acest mod, am fi perturbat traficul, mai ales că avem atât de multe șantiere în oraș”, a precizat pentru PRESSALERT.ro Dan Diaconu.

Totuși, reprezentanții Primăriei Timișoara nu se lasă. Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, chiar din această toamnă, cinematograful ca-n America ar putea fi inaugurat.

1 COMENTARIU

  1. nu cred ca in america mai exista cinematografe drive in, in primul rind pt ca nu poti sa ai sunetului surround ca intr-o sala.
    la citi spectatori mai merg la cinematograf in anul 2014 nu o existe clienti pt acest cinematograf
    in jur de anul 2000 am fost la gradina de vara la un film si vizionarea a fost perturbata de lunina de pe strada si zgomotul traficului. un cinematograf in aer liber nu mai poate functiona in prezent

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.