Ce spune Sorin Grindeanu despre acuzele preşedintelui conform cărora Ilie Sârbu va...

Ce spune Sorin Grindeanu despre acuzele preşedintelui conform cărora Ilie Sârbu va face propagandă la BOR pentru ca Victor Ponta să iasă preşedinte

1
DISTRIBUIȚI

ilie sarbu lumanari 1 mai 1Acuzele președintelui Traian Băsescu la adresa senatorului PSD Ilie Sârbu nu au rămas fără ecou la nivelul județului Timiș. Vă reamintim că recent Băsescu a spus că Sârbu va fi un propagandist în cadrul Bisericii Ortodoxe Române în favoarea ginerelui său Victor Ponta, în vederea câştigării cursei la alegerile prezidenţiale.


Legat de spusele președintelui, deputatul PSD Sorin Grindeanu a spus că “eu știu că a avut un trecut domnul Ilie Sârbu. A lucrat ani buni la Episcopia Banatului. Există legături pe care oricare dintre noi le avem în momentul în care lucrăm undeva. Poate Traian Băsescu știe mai multe. Poate e doar o declarație tipică a lui Băsescu, dar dacă Ilie Sârbu are influență, e foarte bine. Deși nu cred că Biserica Ortodoxă se conduce în modul ăsta. Nu cred că cineva care e în afara clericilor poate să ghideze Biserica Ortodoxă”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.