Ce sumă ENORMĂ a primit NUMAI din încredințări directe de la Primăria...

Ce sumă ENORMĂ a primit NUMAI din încredințări directe de la Primăria Timișoara colegul de concedii al lui Robu. Vezi de ce se plânge liberalul Dinulescu

11
DISTRIBUIȚI

dumitru dinulescu dinu instal

Dumitru Dinulescu, vicepreședinte al PNL Timiș și patronul firmei Dinu Instal, este partenerul de concedii al primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Dinulescu s-a remarcat încă din perioada dinainte de alegeri când era șoferul personal al lui Robu, iar mașinile sale au fost pline de afișe electorale. Dinulescu a fost cu primarul în concedii la Mamaia, în Thailanda, dar și la Ibiza. După alegeri, Dinu Instal a apărut ca subcontractor la mai multe lucrări ale municipalității, iar primarul Robu a avut chiar și o ieșire nervoasă când, la începerea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric, cei care au câștigat lucrarea au fost întrebați dacă vor lucra și cu firma lui Dinulescu. „Nu ar fi nicio probemă dacă s-ar afla pe listă, pentru că este o firmă foarte bună. bine că oraşul nu a picat pe mâna unora care urmăresc ce urmăriţi dumnevoastră”,  a reacţionat Robu la întrebările PRESSALERT.ro. Acum, pe şantierul  din Piaţa Unirii este şi un container al celor de la Dinu Instal.

Firma colegului de concedii al lui Nicoale Robu a beneficiat din partea Primăriei Timişoara de mai multe contracte prin încredinţare directă.


În doar patru luni, din iulie până în noiembrie 2013, Dinu Instal SRL a încheiat contracte în valoare de 1.197.526, 28 lei, acestea fiind sumele încasate de la municipalitate numai prin încredinţare directă. Pentru branşamentul şi canalizarea de la Şcoala Generală nr.20, firma a primit 55.719 lei, alţi 50.474 lei fiind primiţi pentru reparaţii şi construcţii în imobilul de pe strada Mihai Eminescu nr.1, iar pentru lucrări de reparaţii la grădiniţa nr.25 încasând 60.515 le. Pentru întreţinerea şi reparaţii la fântânile ornamentale din Timişoara, firma lui Dinulescu a primit un contract de 370.000 lei, dar cel mai mare contract primit prin încredinţare directă fiind cel de reparaţii instalaţii termice la Colegiul Ion Vidu – 429.056 lei.

„Aş face mai bine. Vai de capul meu. Mi-ar place să mă laud, dar stăm rău cu lucrul, foarte, foarte rău. De când am firma, din 1992, nu am stat aşa de rău. Vă dau cuvântul meu de onoare”, au fost primele cuvinte ale lui Dumitru Dinulescu atunci când l-am sunat să-i luăm un punct de vedere. Când l-am întrebat despre contractele de peste un milion de lei primite în patru luni de la municipalitate, vicepreşedintele PNL Timiş a început încet, încet să-şi aducă aminte ” nu cred că am luat. E posibil să fie. Spuneţi-mi-le. La Vidu a fost lucrare, cred că în 2012, 2013. E posibil, dar eu am 70 de oameni. Şi aşa, anul trecut a fost unul dintre cei mai..La mine, un milion nu e…În timpul lui Ciuhandu o să vedţi că am contracte de două, trei milioane pe licitaţii. Anul acesta nu am niciun contract. Fântânile ornamentale, aşa e. Eu am pus la punct fântâna din Soarelui, fântâna din Dacia şi cea din centru. Să ţineţi minte foarte bine că nu au funcţionat niciodată. Cea din centru, de la peşti, iluminatul este făcut de mine”.  Vicepreşedintele PNL Timiş a dat asigurări că nu există nicio legătură între atribuirea contractelor şi concediile petrecute împreună cu primarul Robu „sunt un om foarte corect. Am o vârstă şi am destul ca să nu dau cu subsemnatul. Şi, Doamne ajută, nu am dat şi sper şi nu sper, sunt convins că nu o să dau fiindcă eu lucrez corect. Nici să nu vă treacă prin cap. Nu-l cunoaşteţi pe primar. Primarul, dacă mă duc cu el la o cafea, vă dau cuvântul meu de onoare că fiecare ne plătim cafeaua. Vă jur”.

11 COMENTARII

    • HALLO DNA!
      pune-ti pulanu pe hotii astia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      iar io personal si camarazii mei ii *utem in gura sa se sature…
      auzi-si robule?????????
      ca daca agiungi la popa sapca pun martalogii pla pi tine ca aretz ca o cocoana batrana…

  1. Un lingău acest Dinulescu, suge si pupa pana face spume
    sigur știe zicala CINE SE SCUZA SE ACUZA,
    Poate i-l ajuta el Robu cu ceva lucrări sa aibă si gurita lui sa mânca :))

  2. eeeeee, si marmota invelea ciocolata! interesant e cand ii vezi pe acesti „eroi” in fata anchetatorilor. cum stau ei mielusei rosii la fata si transpirati de parca ar fi la dusuri ……

  3. Da’ de cealata firma a lu’ nenea Dinu’ de ce nu ziceti nimic? Aia papa bani d’adevaratelea de la PMT, se numeste DCM si, spun ei, fac drumuri….majoritatea pe la Timisoara noastra. Anul trecut a avut o cifra de afaceri de aproape 24 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.