Ciocoii electrici şi Dumnezeul estompator

Ciocoii electrici şi Dumnezeul estompator

1
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Au devenit peste noapte importanți/importante. Li s-a dat câte-un oscior, os, ciolan. Nu pentru că au făcut ceva remarcabil, ci pentru că au știut să stea lângă el. Dumnezeul estompator. Cel care are întotdeauna dreptate. Cel care-i face proști, mafioți, cumpărați pe cei care-l contrazic. Cel pentru care legea este valabilă doar când e vorba de alții, iar când i se cere să o respecte țipă că e oprimat politic.


Cel care trebuie să fie pe prima pagină, pe toate paginile, pe viitoarele pagini. Cel pentru care ai săi ciocoi nu fac decât afaceri corecte, iar ceilalți doar jecmănesc. Cel pentru care odele sunt mai importante decât competența.

El, Dumnezeul estompator, este protectorul lor. Al ciocoilor electrici care curentează cu privirea, vorba sau fapta pe oricine-i strică Lui feng-shui-ul. Cu fiecare zi devin tot mai de nestăpânit. Cred că li se se cuvine totul. Prind aripi de fiecare dată când Dumnezeul estompator zâmbește îngăduitor în timp ce-și pierde mințile în tocul de 12 centimentri al unui pantof roșu, purtat bățos la câte-o comemorare cernită. Și nu se opresc pentru că nu mai au limită. Iar de aici și până la momentul în care vor distruge norișorul alb – violet al Dumnezeului estompator este doar o chestiune de suprasarcină.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeul estompator, robulet de pe BEGA incepe sa semene cu MAZARE de la mare! POATE NE INFRATIM CELE 2 MUNICIPII! FACEM UN POD DE PENE (in fundd si Par&ESTOMPATOR)! cand o sa joace robulet al nostru pe Supermen de pe Bega cu Fantani&luminite! are vapor alegoric cu mimozele in scena (pnl=acl si primaria este plina)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.