Manifestaţie pro Antena 3, la Palatul Cotroceni

Manifestaţie pro Antena 3, la Palatul Cotroceni

1
DISTRIBUIȚI

ANTENA 3 LA IMBARE06_resize

Circa 2.000 de persoane, în majoritate pensionari, s-au adunat duminică după-amiază în zona Palatului Cotroceni, la o manifestaţie pro-Antena 3, după un anunţ prin care jurnaliştii acestui post TV anunţau că ies „la plimbare” în zona respectivă şi că oricine „este binevenit” să facă acelaşi lucru, scrie Mediafax. Majoritatea participanţilor la manifestaţia neautorizată s-au adunat începând cu ora 16.45 în zona Leul, iar alţii, pe trotuarul din faţa Grădinii Botanice. Mulţi dintre ei agită steaguri şi hârtii cu textul „Antena 3 e aici”.


O parte a lor scandează „Jos Băsescu!” şi „Demisia!”.

La ora 17.00, manifestanţii au plecat în marş, pe trotuar şi pe carosabil, în jurul Palatului Cotroceni. Coloana lor este flancată de jandarmi.

La intrarea în Palatul Cotroceni dinspre bulevardul Ghe. Marinescu a fost masat un alt dispozitiv de jandarmi. Anunţul privind „plimbarea” de duminică a fost făcut la Antena 3 de realizatorul Mircea Badea, vineri seară, după pronunţarea sentinţei în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), prin care fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, a fost condamnat la zece ani de închisoare, iar sediul posturilor Antena va fi confiscat.După Badea, şi colegi ai acestuia, între care Mihai Gâdea şi Adrian Ursu, au anunţat că vor ieşi „la plimbare”. Jurnaliştii de la Antena 3 au subliniat că, prin acest demers, nu cheamă oamenii în stradă, adăugând însă că oricine „este binevenit”. Radu Tudor, în schimb, jurnalist tot la Antena 3, a etichetat acţiunea de duminică, pe blogul personal, drept „protest la Palatul Cotroceni”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.