Clanul Cârpaci, amendat cu 8.500 de lei. Ce nereguli au constatat echipele...

Clanul Cârpaci, amendat cu 8.500 de lei. Ce nereguli au constatat echipele de control ale primăriei

0
DISTRIBUIȚI

turnulete 019

Țiganii din Timişoara „lovesc” din nou. Săptămâna care se încheie a fost marcată de scandalul turnulețelor de pe strada Romulus, condus de primarul Nicolae Robu, care a „descins” la adresa cu pricina pentru ca rromii să oprească lucrările, lucru impus de altfel de lege, prin amenda aplicată de poliţia locală.

Misterul legalității turnulețelelor a fost lămurit vineri cu ajutorul șefului Direcției de Urbanism din Primăria Timişoara, Sorin Ciurariu, care a găsit planurile originale după care a fost făcută casa și care nu prevedeau turnulețe.


Vineri, viceprimarul PSD Traian Stoia a declarat în cadrul conferinței sale de presă că la imobilul de pe Gheorghe Doja numărul 32, în urma verificărilor, s-a descoperit că locatarii și-au modificat subsolul și că au montat pe fațada casei… un robinet. Tot la acel imobil au fost depistate mai multe lucrări fără autorizaţie.

Cârpaci Trifu, proprietarul imobilului, a fost amendat cu nu mai puţin de 8.500 de lei. Următorul pas, dacă lucrările nu sunt aduse în legalitate, va fi deschiderea unui dosar penal. În lupta împotriva țiganilor care îşi fac de cap în Timişoara a intrat şi primarul Nicolae Robu, care i-a cerut şefului Direcţiei de Urbanism să verifice toate autorizaţiile de construire pentru palatele cu turnuleţe din urbea de pe Bega, pentru a vedea dacă ornamentele, despre care un proprietar spunea săptămâna trecută că au intrat în arhitectura oraşului, sunt legale.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.