Companii de top oferă burse studenților și masteranzilor de la UVT. Cine...

Companii de top oferă burse studenților și masteranzilor de la UVT. Cine poate beneficia

0
DISTRIBUIȚI

NIS petrol-stagiu de practica 02

Companiile private investesc în viitorul forței lor de muncă, astfel că plătesc burse private studenților și masteranzilor dintre care își vor recruta ulterior angajați bine pregătiți. După companiile IT care au deschis drumuri în această direcție, și alte companii importante au oferte.

Trei studenți de la Universitatea de Vest din Timișoara vor beneficia de burse private oferite de NIS Petrol – parte a NIS (Nafta Industrija Srbije) – iar pe lângă ei vor fi selectați și alții ca să efectueze stagiul de practică obligatoriu de o săptămână în cadrul companiei. Oportunitățile apar în cadrul programului de internship derulat de cele două instituții.


Programul este dedicat studenților și masteranzilor Departamentului de Geografie al Facultății de Chimie, Biologie, Geografie.

Concret, în perioada stagiului care se efectuează în cadrul Departamentului Geologie și Explorare, Divizia Explorare și Producţie a NIS Petrol, studenții au posibilitatea să utilizeze aplicații specifice în geologie, să opereze baze de date GIS (Geographic Information System) și, în general, să capete abilitățile necesare pentru a avea acces mai uşor pe piața muncii. „Avem nevoie de specialiști bine instruiți și este responsabilitatea comună a instituțiilor de învățământ de prestigiu și a companiilor de top să investească în pregătirea lor practică”, a declarat Mikhail Danilin, Director Executiv Upstream NIS Petrol. „Printre tinerii debutanți de astăzi, care vor avea ocazia să lucreze cu cei mai buni specialiști NIS Petrol, se găsesc, cu siguranță, talentele care se vor alătura echipei noastre peste puțin timp, pentru a menține și chiar îmbunătăți standardele ridicate de calitate pe care le avem în această companie.”

Aceasta este prima generație de studenți și masteranzi aflați în stagiul de practică la NIS Petrol, compania intenționând să transforme programul în unul de tradiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.