O creangă ruptă a blocat circulaţia pe bulevardul Eroilor. Vezi ce noroc...

O creangă ruptă a blocat circulaţia pe bulevardul Eroilor. Vezi ce noroc au avut doi şoferi VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

 

creanga 5

O creangă de copac de câțiva metri a căzut din senin duminică seara pe bulevardul Eroilor din Timișoara. Bucata de copac a căzut pe un Citroen și pe o Dacia Solenza, dar din fericire autotursimele nu au fost avariate.


„A căzut din senin. Așa dintr-o dată. Am auzit un zgomot puternic și când m-am întors creanga era căzută pe două mașini”, a spus un bărbat care se afla în parcarea de alături în momentul producerii incidentului. Un echipaj al ISU Banat s-a deplasat imediat la fața locului și a eliberat autoturismele de resturile copacului. Bucata cea mai mare de creangă a căzut pe mijlocul drumului, iar zeci de minute șoferii au fost nevoiți să circule pe un singur sens. Pentru a îndepărta resturile de pe carosabil, pompierii au intervenit cu o autospecială cu scară.  Oamenii din zonă erau nemulțumiți că autoritățile nu se ocupă cu îngrijirea copacilor din Timișoara. „Vă dați seama? Pe aici trec oameni. Dacă se afla un om în apropiere? Avea loc o nenorocire”, a mai spus un bărbat care se afla în zonă. Circulația a fost blocată în zonă mai bine de 30 de minute.

1 COMENTARIU

  1. E o știre grea. Așteptăm cu interes stirile de „news alert” cand o să cadă toamna frunzele sau când o să se băsească o veveriță în parcul botanic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.