Cum încearcă managerul Spitalului Județean Timișoara să crească salariile angajaților

Cum încearcă managerul Spitalului Județean Timișoara să crească salariile angajaților

2
DISTRIBUIȚI

marius craina 2

O parte din medicii și asistentele care lucrează în cel mai mare spital din vestul țării ar putea primi o leafă lunară mai mare. Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, ne-a declarat că este vorba de aproximativ o sută de cadre medicale, care ar putea primi salarii mai mari, și asta pentru că bugetul spitalului permite acest lucru.

“Anumiți salariați, din toate categoriile de personal, au promovat o etapă superioară în profesionalismul lor, adică au trecut de la medic specialist la medic primar, de la asistentă de gradul I la asistentă de gradul II, și așa mai departe.


Prin școlarizare au promovat, iar promovând, automat crește și salariul. E dreptul lor să ia bani mai mulți conform noii trepte de profesie în care se află. Pentru că un medic primar câștigă mai mult decât un medic specialist, iar acea diferență de bani trebuie acum acordată”, explică Marius Craina.

Prin urmare, managerul Spitalului Județean Timișoara, a făcut o adresă către Ministerul Sănătății, în care solicită să fie aprobată majorarea salariilor. “Au învățat, au avut o anumită experiență, au susținut niște concursuri pentru promovare și trebuie să le dai banii. Am făcut o adresă la Ministerul Sănătății și acum așteptăm aprobarea ca să putem să le creștem salariile”, a conchis Marius Craina.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.