CUTREMURĂTOR Trupurile celor patru timișeni, care și-au pierdut viața în tragedia din...

CUTREMURĂTOR Trupurile celor patru timișeni, care și-au pierdut viața în tragedia din Spania, au ajuns acasă. Când vor avea loc funeraliile

1
DISTRIBUIȚI

accAlexandra, Vasile şi cei doi copii ai lor, în vârstă de 5 şi 7 ani, au ajuns sâmbătă-noapte acasă. Nu pentru a-şi îmbrăţişa rudele, ci pentru a fi conduşi pe ultimul drum, scrie România TV. Ca o ironie a sorţii, înainte de a pleca în vacanţă în Spania, familia şi-a făcut asigurare de călătorie.


Astfel, la presiunile rudelor asupra firmei de asigurări, cei patru membri ai familiei Bora au putut fi aduşi acasă. Potrivit sursei citate, ei vor fi conduşi pe ultimul drum mîine, în cimitirul din localitatea Gelu, judeţul Timiş.

Accidentul în care şi-au pierdut viaţa cei 8 români a avut loc la sfârşitul lunii iulie, pe o autostradă din apropiere de Alicante. Cu toţii se îndreptau spre aeroportul din Valencia de unde urmau să ia un avion spre ţară. Microbuzul în care se aflau a fost izbit în plin de un camion aflat pe contrasens. În urma impactului microbuzul cu români şi camionul au căzut în şanţul de pe marginea autostrăzii, adânc de 5 metri. Microbuzul a luat foc şi a ars complet.

Rudele celorlalte petru victime aşteaptă ca trupurile să fie repatriate. Până în acest moement nu au primit niciun certificat de deces.

Sursa foto: Facebook Gaby-Beauty-Style

1 COMENTARIU

  1. Dumnezue sa-i odihneasca in pace…..eu sint nascuta si crescuta aproape de Gelu iar la Gelu mergeam la scoala pe jos ptr ca era aproape…..ODIHNEASCASE IN PACE ACEASTA FAMILIE SI CONDOLEANTE RUDELOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.