Dacă tot ne-am apucat de legalizat chestii, de ce să ne oprim...

Dacă tot ne-am apucat de legalizat chestii, de ce să ne oprim la prostituția politică?

0
DISTRIBUIȚI

vali silaghi 09

Știrea săptămânii a fost acea Ordonanță de Urgență dată de Guvern, prin care primarii și șefii de consilii județene au dreptul, timp de două săptămâni sau cât o fi, să schimbe partidul fără teama unor consecințe legale. Indiferent de justificările găsite, tot prostituție se cheamă. Se întâmpla și înainte, acum va fi legală.

Și, dacă tot s-a legalizat prostituția politică, de ce să ne oprim aici? N-o legalizăm și pe aia obișnuită, cea mai veche meserie din lume? Și dacă tot ne apucăm, nu legalizăm și canabisul? Să vezi atunci bani din turism.


Turism adevărat, adică, nu dinăla electoral. N-am fost până acum interesat în mod deosebit nici de una, nici de cealaltă, dar niciodată nu-i prea târziu.

Lăsând la o parte discuțiile morale sau complicațiile de tot felul care vor apărea chiar și după lungul și chinuitorul proces al legalizării celor menționate mai sus, gândiți-vă ce taxe și impozite poți să scoți din cele două activități de comerț luate în discuție. Ca să nu mai vorbim de diversele șpăgi la diferite niveluri. Avem tot mai multe accize, taxe pe stâlpi, pe aer respirat, însă cele două aspecte amintite, prostituția și canabisul, legalizate, ar aduce la bugetul de stat venituri serioase, bani care circulă și acum, doar că în afara sistemului.

Cum să spun să înțelegeți și voi… O să aveți mai mult de unde să furați!

Și, ca să fie tacâmul complet, poate mai relaxăm un pic regimul armelor și munițiilor.

Hai, că iar m-am enervat, deși știu că n-are rost. Vota-v-aș pe toți. De două ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.