De când va plăti primăria 70.000 de lei pe an pentru ca...

De când va plăti primăria 70.000 de lei pe an pentru ca timișorenii să-i vadă pe Robu şi aleşii din CLT la TV

1
DISTRIBUIȚI

NOVA LIVE DE LA CLT08_resizeŞedinţele de plen ale Consiliului Local Timişoara vor fi transmise la TV în curând. Vă reamintm că în luna aprilie primarul Nicolae Robu anunţa că „sunt mulţumit de mediatizarea care se face, dar întotdeauna este loc de mai bine. Am semnale de la cetăţeni că apreciază foarte mult transmisia în direct la radio, şi cu similitudine am considerat că va fi apreciată şi difuzarea pe un post de televiziune. Care va fi acela, va rezulta dintr-un proces de selecţie concurenţial”. Supus la vot, proiectul a picat din cauza consilierilor PSD care votau împotrivă pe motiv că suma e prea mare.


Primăria urma să aloce nu mai puţin de 70.000 de lei pe an pentru transmisia şedinţelor de plen şi a consiliilor consultative de cartiere. Odată finalizată campania electorală pentru colegiul III şi europarlamentare, pesediştii s-au răzgândit şi au votat pro propunerii primarului care a readus proiectul în CLT, la aceeaşi sumă de bani. „Acum și-au dat sema că vor fi penalizați de timișoreni. De altfel și-au încasat-o deja! Timișorenii știu că dacă au votat astăzi pentru, au făcut-o numai din disperare, să încerce să repare ceea ce au stricat”, s-a lăudat Robu după aprobarea proiectului.

Legat de stadiul de implementare, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie, ne-a declarat că „momentan se pregăteşte documentaţia în vederea demarării achiziţiei. Urmează să se elaboreze caietul de sarcini. Sunt aşteptate să participe toate televiziunile care întrunesc criteriile. Sperăm că până în septembrie să avem un câştigător”. Practic, participarea posturilor locale ale unor televiziuni naţionale la selecţia de oferte e condiţionată de modificarea grilei de programe pentru ca plenurile care se ţin de obicei la prânz să poată fi transmise.

1 COMENTARIU

  1. Robu asta este un clovn, mazarica de pe Bega si acum bronzat se va vedea si la tv! Sarmanul, chiar nimeni nu poate sa-i spuna ca rad si copiiiiii de el!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.