Diaconescu: Candidez independent la Preşedinţie. Nu voi mai fi în PMP, rămân...

Diaconescu: Candidez independent la Preşedinţie. Nu voi mai fi în PMP, rămân la FMP. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu, preşedintele a spus ceea ce a avut de spus

0
DISTRIBUIȚI

cristian diaconescu cotidianul_ro

Cristian Diaconescu şi-a anunţat, luni, candidatura ca independent la alegerile prezidenţiale, precizând că, în această postură, nu va mai fi membru PMP, dar că va rămâne preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, scrie Mediafax. Diaconescu a amintit că, în urmă cu zece zile, câţiva colegi din PMP au iniţiat un proces public pentru schimbarea candidatului partidului la Preşedinţie. El a spus că nu a fost informat de aceste preocupări ale unor colegi de partid şi că a aflat acest lucru din presă. ”M-a deranjat minciuna, dar voi rămâne consecvent, nu voi intra în polemici”, a mai spus Diaconescu.

El a precizat că este normal ca un partid să ia propriile decizii, dar că trebuie ”să suporte şi consecinţele”.


Cristian Diaconescu a mai declarat că nu vrea să aştepte decizia care se prefigurează a fi luată marţi de PMP. ”Îmi anunţ candidatura de independent la Preşedinţia României. (…) Nu voi mai fi membru PMP”, a anunţat Cristian Diaconescu. El a spus însă că rămâne preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară.Cristian Diaconescu a declarat că nu s-a consultat cu preşedintele Traian Băsescu atunci când a decis să candideze ca independent la alegerile prezidenţiale şi nu ştie dacă are sprijinul acestuia, menţionând că şeful statului a spus ceea ce a avut de spus. Întrebat dacă are sprijinul lui Traian Băsescu pentru candidatura sa independentă la alegerile prezidenţiale, Diaconescu a spus: „Nu ştiu, e o întrebare pe care s-o puneţi preşedintelui Traian Băsescu”. El a adăugat că nu s-a consultat cu preşedintele pe această temă. „Preşedintele s-a exprimat, a spus ce a avut de spus, eu m-am exprimat, păstrez determinarea de a continua această candidatură independent, de acum încolo fiecare ştie ce are de făcut”, a afirmat Diaconescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.