Din Ibiza, capitala distracției mondiale, primarul Nicolae Robu se laudă singur pe...

Din Ibiza, capitala distracției mondiale, primarul Nicolae Robu se laudă singur pe Facebook. Ce spune despre ființa sa „implacabil finită şi… consumabilă”

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1928695740">

robuclovni01.jpgPrimarul Nicolae Robu, plecat ieri în vacanţă în Ibiza, scrie mesaje înduioşătoare despre săraci pe Facebook. La câteva zile după ce a fost primit ca Mesia pe strada Polonă, acolo unde a oferit simoblic cheile pentru ca nevoiaşii să se poată muta în blocul cumpărat de la BRD, Robu se laudă că a ajutat la creşterea patrimoniului. Desigur, se va uita că „eu am îmbogăţit zestrea Primăriei cu acest bloc, asa cum s-a uitat, probabil, în UPT, ca eu am adus la standardele la care sunt astăzi cele peste 300 de laboratoare, zecile de amfiteatre şi diverse alte spaţii de învăţământ, că eu am construit biblioteca, institutul de cercetări pentru energii regenerabile, două corpuri noi pentru învăţamânt, parcul de incinta, complexul de bazine de înot, hala de sport trivalentă, ca eu am amenajat aşa cum sunt ele astăzi Casa Politehnicii 1, Casa Politehnicii 2, complexul de servire a mesei, cele 16 cămine, Baza Sportivă 1, Baza Sportivă 2… Şi cum se va uita ca eu am făcut aşa cum sunt ele astăzi, P-ţa Bălcescu, B-dul Văcărescu II, Intersecţia Michelangelo, respectiv că voi fi făcut aşa cum vor arăta ele mâine Centrul Istoric, malurile Begăi, Pasajul Michelangelo, Pasajul Victoriei şi câte şi mai câte lucruri în care eu pun, zi de zi, câte-un pic din fiinţa mea implacabil finită şi… consumabilă”.

Resemnat că va fi mereu criticat şi că toate realizările lui vor fi date uitării, Robu conchide că „asta-i legea firii, tot ce ne rămâne de făcut este să ne bucurăm de fiecare clipă, de lucrurile pe care le facem în sine, indiferent de reflectarea lor în alţii, împăcaţi mereu cu noi înşine”.

4 COMENTARII

  1. Se cam lauda mult Robu! semn de nesiguranta sau disperare! Au cam navalit controalele pe Primarie, iar apropierea sau sustinerea fara margini a lui busoi cu acte de coruptie de neimaginat nu prea il lasa sa se relaxeze nici la Ibiza pe Robu! Ce sa faci? cand intri in cocina risti sa te manance porcii!

  2. Omul caruie trebuie neaparat sa-i plingi de mila !!!
    E doar BOLNAV; BOLNAV; BOLNAV. E un psihopat incurabil. Are doar probleme cu propria personalitate. Omul asta (Robu lu´Dumnezeu) a avut precis o copilarie si chiar si o tinerete plina de frustrari, de nerecunostiinta, de umilinte si precis de neajunsuri. Nu -i cunosc familia , dar ori a fost fratele care face totul gresit si era mereu de vina, ori copilul nedorit (mai degraba asta, ca , sincer , cine-si doreste o asemenea creatura si daca a mai dat de mic, semne de schizofrenie, sigur a fost cam dat de-o parte). Mereu dorinta de-a fii primul , de-a sta in fata , eu , eu si numai eu…… Semne clare de egocentrism cronic cu adiacente schizofrenice. Apt pentru Jebel ! Apropos, mai functioneaza ? In institutia asta trebuie sa investeasca daca vrea sa aibe un loc de „odihna” confortabil.
    Oare cit mai are timp sa se bucure de viata ?
    Ma intreb insa de ce nu asculta nimeni si pe cadrele didactice de la Universitate ca sa se afle adevarul adevarat. Nu e el chiar Messia pe pamint. din contra, e chiar urit si nedorit. E un isteric , bolnav daca nu i se recunoaste, mai bine spus daca nu i se atribuie puterea. Citi studenti nu sint „fortati” de-ai asculta delirarile si citi profesori nu sint constrinsi de dubla lui „putere”.Nu se misca si nu se face nimic fara cuvintul lui si fara aprobarea lui. Si nu are voie nimeni sa ii iasa dei cuvit, altfel…. Nu ar renunta cu nici un pret de-a nu mai participa la sedintele senatului la Uni, desi ce mai cauta acolo ? A gasit si acolo un siretlic de-a scapa de ANI – íncompatibilitate de functie – dar in realitate el trage toate sforile la Uni, chiar daca oficial pe hirtie, pare altfel. Si cita greata produce printre rindurile profesorilor ! Asta ar trebui sa i dea de gindit. Toti, in afara de lingai si pupi´n c …sti, ar intinerii zece ani daca ar scapa de el din rindurile Universitatii. Saraca Timisoara ……. pe mina cui ai ajuns….
    Dar oare sotia lui, familia lui nu isi face ginduri la apucaturile lui de inginfare ? E grav , e foarte grav. Stimata d-na Robu(sau roaba) ceea ce traiti e periculos. A avea alaturi un stfel de om , imprevizibil, coleric si cu crize de imfatuare , provoaca doar frica si nesiguranta. Sau poate va tine si pe d-voastra in teroare ? Sinteti una din putinele sperante ale cetatenilor ca poate aveti un cuvintel de spus si il convingeti sa se trateze pina nu e prea tirziu. Uitati-va cit de ridicol si hilar sint dizertatile lui despre propria persoana, absurd , total bolnav. Si trist e ca altii (adevarata putere in tara asta) au remarcat de mult boala lui si nu fac decit sa se foloseasca de el si sa-l manipuleze dupa bunul plac si interese proprii (vezi alianta Ostaficiuc-Robu). Pina nu e tirziu, va rugam rezervati-i locul la NEBUNI !

  3. cand era rector si jucau fotbal, il punea pe unu’ sa l filmeze doar pe el, tot meciul…mare om… o fi vreun Messi… de Mocrea ( echivalentul Jebelului in Arad )

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.