Din Ibiza, Nicolae Robu își lansează o melodie. Ascult-o AICI

Din Ibiza, Nicolae Robu își lansează o melodie. Ascult-o AICI

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu chitara 1

De pe plaja din Ibiza primarul Timișoarei și-a lansat , vineri, prima melodie compusă. El e plecat în vacanță alături de familie și un prieten și coleg de partid apropiat. Din fotografiile postate zilele trecute pe Facebook, se poate vedea că primarul din Timișoara s-a mai relaxat la malul mării, unde participă și la evenimente mondene.

Cunoscut pentru talentul său muzical, Robu a compus muzica pentur o poezie de Eusebiu Camilar.


Deși în general păstrează muzica pentur cercuri mai restrânse, vineri însă a decis să împartă cu toți timișorenii, și nu numai, bucuria primei compoziții muzicale.

”În definitiv, de ce altădată și nu acum?! Așa…, acum pur și simplu! Acum, cât sufletul e încă sub vraja mării. După 10 zile petrecute pe malul mării, îmi iau inima în dinţi şi vă prezint una din compoziţiile mele muzicale, piesa intitulată „Ca marea””, a scris edilul timișorean pe pagina sa de ”persoană publică” de pe Facebook. Încurajat de audiență, Nicolae Robu mărturisește că va intra într-un studio de înregistrări, pentru că vrea neaparat ca piesa să fie și cântată de el. ”Am compus si partea vocală – e deja veche, dar n-am cântat-o decât în cercuri restrânse -, dar… ea trebuie trasă într-un studiou. Vine și ea!”, a mai punctat Robu. Piesa poate fi ascultată aici.

4 COMENTARII

  1. D-le Primar, veniti-va in fire si nu va luati dupa eventualii yesmeni care va incurajeaza doar ca sa va faceti de ras. Aveti o gramada de probleme grele de rezolvat si pentru acestea este nevoie de profesionalism. Lasati diletantismul pentru diversii folcalai si folcacite, care nu au alte preocupari si faceti in asa fel incat aceasta Sambata Neagra in care am ascultat melodia cu care va faceti de ras, sa nu se mai repete!

    Daca a fost nevoie de o deplasare la Ibiza, in peisajul mirific al Mediteranei, pentru ca dvs. sa veniti cu o inregistrare cu linie melodica terna, repetitiv-obsesiva si avand cam acelasi nivel de complexitate cu „Podul de piatra s-a daramat” – cantecel pe care il interpretau, dirijati de catre dvs., probabil, cu mare succes la publicul format din parintii care indura totul si iarta prea multe, colegii de la gradinita din satul natal – efortul este demn de o cauza mai buna, deoarece compozitia cu care va laudati, pare inspirata, nu de farmecul marii, ci de zgomotul facut de inchiderea unei vane defecte la uzina locala de epurare a apei.

    In ipoteza ca doriti totusi sa „recidivati” pe taram muzical, amintiti-va ca „errare humanum est sed perseverare DIABOLICUM” si inainte de a va mai afisa in public cu astfel de prostioare, reluati auditiile in domeniu si comparati, cu un dram de modestie, daca aveti asa ceva, compozitiile deja existente, cu ceea ce credeti ca ati avea dvs. de oferit. Mai bine, inca, urmatoarea iesire publica ar trebui sa o faceti abia dupa urmatorul concediu, cand ar fi recomandabil sa imbinati aspiratiile dvs. muzicale cu gustul pe care il aveti pentru calatorii – iata, pe meleaguri hispanice – si sa il petreceti in Mexic, ocazie cu care, neidoielnic, veti ajunge si la Jalisco, facand o vizita omagiala si la Autlan de Navarro, unde, evident ca dvs. stiti, ca s-a nascut Carlos Santana! Rezultatul vindecator al acestor auditii si eventuale vizite ar fi acela ca sa va inspire gandul bun in urma caruia veti lasa muzica muzicienilor si va veti dramui fortele pentru solutionarea, cu profesionalism, a problemelor depinzand de primarie. In fond, viata e asa de scurta, incat daca pe durata ei nu reusim sa facem toate cele la care ne pricepem, ce rost are sa pierdem timpul cu incercari nereureusite?

    In final, pentru cazul nefericit ca nu ati putea accepta ca este necesar sa va abtineti, o ultima recomandare „inspiratoare”: audiati Black Sabath, „Paranoid”, a doua piesa de pe albumul cu acelasi nume… Veti observa, probabil, ce multe poate transmite un real talent in mai putin de 3 minute (2:57), comparativ cu „eternitatea” celor aproape 6 minute (5:51) cu care v-ati propus dvs. sa ne „in-cantati”…

  2. Sarmanul de Robu, chiar s-a dilit rau de tot! Cred ca stressul de la controalele curtii de conturi pentru contracte date pe paraii multi, l-au facut sa compuna pe buda… cand este mai singurel si piticul de pe gelul estompator! Aceasta melodie sigur v-a reprezenta Romanica la Euroviizion poate la TM Capitala (sub)culturala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.