Din Ibiza, Robu anunţă că supraveghează atent şantierele. Ce le transmite „fabulatorilor”

Din Ibiza, Robu anunţă că supraveghează atent şantierele. Ce le transmite „fabulatorilor”

1
DISTRIBUIȚI

robu_michelangelo

Aflat încă în Ibiza, primarul Nicolae Robu susține că supraveghează, în continuare, atent munca de pe şantierele din Timişoara.


Acesta a postat pe Facebook un text prin care anunţă că „Deși aflat, încă, departe, am cerut constructorilor să profite de aceste zile bune cu o mobilizare pe măsură. Sper că până la sfârșitul lunii august, la Michelangelo să dăm în folosință, în formă finală, încă două segmente din lucrare, bretelele de legătură Aleea FC Ripensia – Bd. Coposu și Bd. Coposu – Podul / Bd. Michelangelo (evident, între timp, pe acest șantier, se va avansa cu dislocarea de pământ din subpasaj și realizarea tronson cu tronson a fundației din beton armat a subpasajului, subpasaj care, iată, prinde tot mai mult contur, în pofida atâtor fabulații și speranțelor (!!!) fabulatorilor). Sper, de asemenea, că tot până la sfârșitul lunii August, să finalizam alte două lucrări de anvergură și grad mare de beneficitate, cele de pe str. Orion, respectiv de pe str. Muzicescu (tronsonul Calea Girocului – Calea Urseni, carosabil plus trotuare)”.

Reluarea traficului pe Bulevardul Corneliu Coposu era preconizată la circa o lună după redeschiderea traficului pe Podul Michelangelo, însă, conform primarului, condiţiile meteo nu au permis efectuarea lucrărilor.

1 COMENTARIU

  1. Sedere VESNICA! unde te-ai dus robule! sigur pana la sfarsitul anului se termina cu santierele haotice pe care tu le-ai deschis (ca doar este dr.ing. si asa gandire logica ai)! Asa ca stai acolo, de revel daca nu avem pe cine chema sa faca spectacol te chemam noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.