Eveniment SPECIAL pentru melomanii din partea de vest a ţării: Nightmares on...

Eveniment SPECIAL pentru melomanii din partea de vest a ţării: Nightmares on Wax, pentru prima oară în Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

nightmaresonwax

Britanicul George Evelyn, omul care se află în spatele celebrului proiect Nightmares On Wax, va fi prezent în premieră în Timişoara în cadrul unui eveniment care va avea loc sâmbătă 30 august La Căpiţe. George Evelyn, cel care a pus bazele Nightmares on Wax, cunoscut şi sub pseudonimul DJ EASE, şi-a început cariera muzicală în oraşul britanic Leeds făcând parte dintr-o trupă de breakdance locală. Întâlnirea cu Kevin Harper, a.k.a Boy Wonder, pentru hitul “Dextrous” a dus la lansarea în 1991, sub marca „Warp Records”, a primului album Nightmares on Wax – ‘A word of science’, îmbinare de sunete electronice, beat-uri de hip hop și unde electro-funk.


În 2000, DJ Ease produce pentru grupul De La Soul o primă piesă nouă (Sound of N.O.W’) după mulți ani de tăcere ai pionerilor hip-hop-ului. Doi ani mai târziu, Evelyn scoate cel de-al patrulea LP (‘Mind elevation’).

Urmează ‘In a Space Outta Sound’ în 2006, ‘Thought so..’ în 2008, și ‘Coming Home’ în 2009. Albumele ulterioare au avut de asemenea un succes răsunător ”A Space Outta Sound”, cu piesa “You wish” s-a menținut o perioadă îndelungată printre favoritele afterparty-urilor; fiind prezentă în numeroase mixuri, compilații și seturi de club. Albumul “Feelin ‘Good”, a fost descris ca o experiență full HD, 360 de grade de Nightmares On Wax fără scurtături și compromisuri. Cel mai recent album Nightmares On Wax a apărut în luna iunie a acestui an sub numele de „N.O.W IS THE TIME” , fiind o compilaţie care sărbătoreşte cei 25 de ani de carieră a artistului la casa de discuri Warp Records. Alături de celebrul britanic, atmosfera va fi animată de Mr. Goju (Migrations Show) şi K – lu. Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei în avans şi 30 lei la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.