EXCLUSIV Valentin Armașu, arestat 30 de zile pentru încălcarea condițiilor de control...

EXCLUSIV Valentin Armașu, arestat 30 de zile pentru încălcarea condițiilor de control judiciar. Vezi ce au aflat procurorii și de ce omul de afaceri este totuși în libertate

0
DISTRIBUIȚI

armasu valentin

Valentin Armașu, patronul firmei Camand Impex a fost audiat aseară de procurorii DIICOT la București, după ce a fost ridicat în baza unui mandat de aducere emis de structura centrală, care a preluat anchetarea acestui dosar. Conform informațiilor obținute de PRESSALERT.ro, omul de afaceri cercetat penal de DIICOT pentru evaziune fiscală prin metoda „factura”  avea o serie de interdicții în cadrul controlului judiciar.


Una dintre acestea prevedea că Valentin Armașu nu are voie să ia legătura direct sau indirect cu martori din dosar. Armașu a fost ridicat pentru că anchetatorii au obținut probe conform cărora acesta a luat legătura în repetate rânduri cu soția unuia dintre martori, propunându-i să-și schimbe declarația care-l incrimina, contra unor sume de bani. În timpul audierilor, Armașu a recunoscut că s-a întâlnit cu persoana respectivă, însă a negat că ar fi dicutat despre așa ceva.

Valentin Armașu a fost arestat instanței care a luat act de încălcarea controlului judiciar și a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile. Cu toate acestea, omul de afaceri este în continuare liber, deoarece a făcut contestație, iar hotărârea magistraților devine executorie doar când se dă un verdict final. Armașu va afla dacă ajunge sau nu din nou în arest după judecarea contestației de către Curtea de Apel București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.