FABULOS Un timișean primește una dintre cele mai mari pensii din România....

FABULOS Un timișean primește una dintre cele mai mari pensii din România. Câte persoane au, în schimb, pensie de doar 1 leu

6
DISTRIBUIȚI

pensie

În România, opt persoane încasează pensii uriașe de peste 10.000 de lei pe lună. La polul opus, nu mai puțin de 4.700 de români au o pensie de doar un leu, însă, prin lege, aceasta se rotunjește la nivelul de 350 de lei.

Printre  cei opt români care au cele mai mari pensii se numără și un timișean, care ocupă poziția a șasea în top, cu o pensie de 10.490 de lei, potrivit datelor centralizate de Casa Națională de Pensii pentru Economica.net. Pe de altă parte, în județul Timiș există 333 de persoane care au o pensie de doar un leu.


În ceea ce privește cuantumul pensiei medii lunare în județul Timiș, acesta este 822 de lei.

“Datele nu includ şi evidenţa caselor de pensii sectoriale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne şi Serviciului Român de Informaţii. Bazele de date care privesc asiguraţii acestor case de pensii sunt confidenţiale”, scrie  Economica.net.

6 COMENTARII

  1. Ce e fabulos e că:

    1. nu ziceţi ce meserie a avut omul/unde a lucrat, lucru care ar fi fost interesant pentru o grămadă de oameni
    2. dacă datele nu includ evidenţele MApN, MAI şi SRI, „topul” e invalidat. Pentru că ar putea foarte bine să fie şaişpe pensii de 20.000 lei, lucru care l-ar face pe omul cu 10.490 de lei să arate ca un proletar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.