Folk pe săturate în ranch-ul muzical de la Gărâna GALERIE FOTO

Folk pe săturate în ranch-ul muzical de la Gărâna GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

garana 6

Iubitorii folk-ului au avut un sfârşit de săptămână plin în ranch-ul muzical de la Gărâna, unde vineri şi sâmbătă, a avut loc o nouă ediţie a festivalului care a devenit deja tradiţie. În prima zi a fost mai puţină lume din cauza ploii, dar sâmbătă Poiana Lupului a fost plină. Maria Gheorghiu şi-a lansat albumul „Om bun”, iar Adrian Dinu Schwartz împreună ci Horia Crişovan i-au încântat pe spectatori cu „duelul” chitărilor lor.


Ducu Bertzi a făcut tandem cu Mihai Nemiţă, care cu a sa vioară a făcut minuni. Prima seară de folk s-a terminat cu mult după miezul nopţii în cântările lui Nicu Alifantis împreună cu cei de la Zan.

Cristian Buicu şi-a lansat, sâmbătă, albumul „Unii cântă, alţii bea”, în timp ce Adrian Sărmăşan le-a cântat miilor de iubitori ai folk-ului despre dragoste, moţi şi ţară. Zoia Alecu a reuşit să-i fascineze pe cei prezenţi cântând o melodia a Mariei Tănase acapela, în timp ce Florin Chilian a fost în formă de zile mari. A mulţumit spectatorilor că au venit şi au plătit bilet mai ales acum „când banii sunt tot mai scumpi” şi a făcut show, stârnind urale cu a sa nouă melodie despre somnul parlamentarilor. Festivalul de folk s-a încheiat cu recitalul celor de la Pasărea Colibri care i-au ridicat în picioare cu hit-urile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.