Gadgeturi de ultimă generație pentru consilierii județeni din Timiș. De când vor...

Gadgeturi de ultimă generație pentru consilierii județeni din Timiș. De când vor renunța la hârtie pentru tabletă UPDATE Cine a refuzat tableta

2
DISTRIBUIȚI

tableta

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, le-a făcut o surpriză consilierilor județeni, astăzi. La începutul ședinței ordinare, Titu Bojin a anunțat că toți cei 36 de consilieri județeni au primit tablete, care au fost deja împărțite.

“Fiecare ați primit tableta, o aveți pe masă, astfel că o veți putea folosi în următoarea ședință”, le-a transmis președintele CJ Timiș consilierilor județeni.  Astfel, consilierii nu vor mai fi nevoiți să răsfoiască zeci de pagini pe care le primesc la fiecare plen, care se face de cel mult două ori pe lună.

În luna februarie a acestui an, pesedistul Călin Dobra, vicepreședinte CJ Timiș, a propus ca instituția să achiziționeze gadgeturi de ultimă generație pentru consilieri, ca să scape de hârțăgorie. „Putem achiziţiona fără cost tablete care pot fi date spre folosinţă consilierilor judeţeni, pentru a nu mai avea atâta hârţogărie.


Dacă sunteţi de acord, atunci putem să începem discuţiile cu operatorii”, explica Călin Dobra în urmă cu câteva luni.

UPDATE Consilierul județeanPDL Georgeta Rus s-a arătat nemulțumită de faptul că au fost cumpărate aceste tablete și a solicitat să i se spună cât costă. “Abonamentul este de 17,5 euro, fără TVA, pe lună, abonamentul este încheiat pe un an de zile, cu drept de prelungire cu încă un an. Nu am plătit nimic pentru tablete, se plătește doar abonamentul, dar în contabilitate vor fi înregistrate că valorează 1.700 de lei bucata”, a precizat un angajat la ordinul președintelui CJ Timiș.

Georgeta Rus nu a fost mulțumită de răspuns și a precizat că se puteau face alte lucruri cu acești bani, ba mai mult a precizat că va face o cerere prin care va solicita ca tableta ei să fie donată unui copil sărac, dar cu rezultate bune la învățătură, care nu-și permite să cumpere un astfel de gadget. Totuși, consilierul județean a fost atenționat că acest lucru nu este posibil pentru că tabletele sunt date în comodat.

2 COMENTARII

  1. Daca sunt date in comodat atunci cum se inregistreaza in contabilitate cu pretul de 1700 RON? Aici cineva minte cu nerusinare, asta pe langa faptul ca se face o ilegalitate. In alta ordine de idei, aceasta cheltuiala, precum spune si consiliera PDL nu este necesara. Dar haide sa ne uitam la ce se urmarestu cu adevarat prin aceste tablete: Titu Bojin incearca sa cumpere ceva consilieri pentru PSD cu o „investitie” minima, mai ales acum ca guvernul PSD va da ordonanta prin care se legalizeaza migratia politica a alesilor de la un partid la altul. Intrun fel PNL si PDL au sansa acuma sa inteleaga si sa nu mai sustina tot felul de nenorociti si fripturisti la alegeri ci sa-si aleaga numai oameni integrii si loiali care nu ar trada o idee si un principiu pentru o tableta.

  2. Baiatul meu invata la faimosul Moisil,si este saracul clasei,daca aveti bunavointa sa ii donati(imprumuta,plati abonamentul), acest minunat gatget de ultima generatie,Samsung.Va multumesc pentru gest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.