Gheorghe Turda, preluat de ambulanţă după ce i s-a făcut rău în...

Gheorghe Turda, preluat de ambulanţă după ce i s-a făcut rău în timpul unor repetiţii, la Piteşti. Artistul a suferit un atac cerebral vascular

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1930568472">

Gheorghe-Turda-zoltanlorencz_ro

Cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei, miercuri după-amiază, după ce i s-a făcut rău în timpul unor repetiţii, la Piteşti, unde are loc un festival de muzică populară. Potrivit medicilor, Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean din Piteşti, unde a fost dus cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, căruia i s-a făcut rău la repetiţii, spun că artistul a suferit un atac cerebral vascular, iar acum este în afara oricărui pericol, fiind în stare bună.

Marius Pascu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Piteşti, a declarat că Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular, iar acum se simte bine.

”Este un complex de factori care au dus la acest atac cerebral şi oboseala poate fi unul dintre ei”, a spus reprezentantul spitalului din Piteşti, unde Gheorghe Turda se află la ora transmiterii acestei ştiri.

Cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 66 de ani, a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă de la UPU-SMURD Piteşti, miercuri după-amiază, după ce i s-a făcut rău în timpul unor repetiţii, la Piteşti, unde are loc un festival de muzică populară.

Gheorghe Turda a fost stabilizat şi transportat cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti, iar surse medicale declarau pentru Mediafax că în urma primelor verificări exista suspiciunea de accident vascular cerebral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.