Haine și parfumuri de firmă la magazinul fiscului. La ce prețuri BOMBĂ...

Haine și parfumuri de firmă la magazinul fiscului. La ce prețuri BOMBĂ puteți cumpăra produse de lux

0
DISTRIBUIȚI

magazin Finante

Tigăi speciale pentru plită cu inducție, linguri de lemn, cizme UGG contrafăcute sau ursuleți din cristale Swarovsky – toate pot fi cumpărate la prețuri reduse decât cele din magazine. Produsele provin din mărfuri confiscate de fisc, deoarece deținătorii lor nu aveau acte pentru ele, fiind destinate unor acte de evaziune fiscală. Ele se găsesc de vânzare la Magazinul Direcției Finanțelor Publice Timiș, în clădirea din Piața 700, intrarea de pe strada Gheorghe Lazăr. ”Nu știm când primim marfă și ce primim. Putem primi parfumuri, câteva zile la rând, apoi două – trei luni să nu mai primim nimic”, explică unul din angajații Direcției Fiscale.

Zilele acestea la magazinul fiscului se găsesc câteva produse cu prețuri deosebit de avantajoase, detergent lichid Ariel, cantitate mare, 50 de lei sticla, sau parfumuri de 100 ml de la marile case ( Chopard, Calvin Klein, Caleche, Cacharel, Nina Ricci, Hugo Boss, Davidoff, Ralph Lauren) la prețuri care se învârt în jurul valorii de 100 de lei.

Magazinul propriu al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Timiş s-a decshis în decembrie 2012.


Aici se valorifică bunurile intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului – de la  produse electronice, electrocasnice, haine, încălţăminte, chiar şi alimente care au fost confiscate din varii motive, toate la preţuri bune.
Magazinul este situat la parterul clădirii unde se află sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Timiş din str. Gheorghe Lazăr, nr. 9B, Timişoara.
Programul de lucru este: luni, marţi, miercuri, joi : 09:00-14:00; vineri: 09:00-12:00; sâmbătă, duminică: închis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.