Hrebenciuc: Eliberarea lui Năstase, gest de normalitate. Prin personalitate va influenţa decizii...

Hrebenciuc: Eliberarea lui Năstase, gest de normalitate. Prin personalitate va influenţa decizii PSD

0
DISTRIBUIȚI

viorel_hrebenciuc

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, vineri, că eliberarea lui Adrian Năstase este un gest de normalitate în justiţia românească, arătând că acesta nu va putea avea o funcţie formală în PSD, dar crede că, prin personalitatea sa, va putea influenţa anumite decizii ale partidului, scrie Mediafax. „Un gest de normalitate care se întâmplă astăzi în justiţia românească. Domnul Năstase a fost şi va rămâne o voce foarte puternică în viaţa publică românească a zilelor noastre. Aţi văzut şi ieri, cu foarte multă demnitate a spus câteva din părerile domniei sale în ceea ce priveşte viaţa politică şi aici mă refer la noua lege electorală, a mai vorbit ceva şi despre alegeri anticipate, părerile domniei sale de viitor consultant politic, cum s-a autodefinit, astfel încât cred că va conta, pentru că are o experienţă şi o cultură care-i permit să emită puncte de vedere de care va trebui să ţină cont”, a afirmat la RFI, Viorel Hrebenciuc, întrebat despre eliberarea lui Adrian Năstase.

Hrebenciuc a mai spus că Adrian Năstase nu va putea avea o funcţie formală în PSD, dar că va influenţa anumite decizii ale partidului, prin personalitatea sa.

„E mai puţin important dacă va avea o funcţie formală în partid.


Nu va putea avea o asemenea funcţie formală. De altfel, aţi văzut, şi domnia sa a reiterat faptul că nu mai este membru al partidului, dar acest lucru este mai puţin important. Prin personalitatea sa, va putea influenţa anumite decizii ale partidului. Cred”, a adăugat Hrebenciuc.Adrian Năstase a ieşit, joi seară, din penitenciar, fiind întâmpinat de cei doi fii ai săi, el declarând presei că a rămas acelaşi, că ultimii ani l-au întărit şi precizând că are planuri de viitor „extravagante”, pe care însă nu le dezvăluie acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.