Încă o GAFĂ gramaticală a europarlamentarului Maria Grapini. Vezi ce a scris...

Încă o GAFĂ gramaticală a europarlamentarului Maria Grapini. Vezi ce a scris pe Facebook

3
DISTRIBUIȚI

Maria-GrapiniÎn plină campanie electorală pentru alegerile din Parlamentul European, pedelista Monica Macovei o ataca dur pe şefa PC Timiş, Maria Grapini. „Din Timiş am văzut că este anunţat un singur candidat, Maria Grapini. Văd ce a făcut ca ministru, a sugrumat mediul de afaceri. Aş adăuga modul în care comunică cu oamenii, un mod agaramat de a comunica. Nu va face decât să ne facă de râs în Parlamentul European, unde trebuie să ştii cum să te exprimi. Nu ştiu cum e în limbi străine, dacă în limba română nu reuşeşte”, spunea Macovei.

Ajunsă europarlamentar, Grapini pare să nu fi uitat atacul lui Macovei şi în contextul în care acesta şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, Grapini, şefa PC Timiş are şi ea o solicitare.


Aceasta nu s-a dezis nici de această dată de stilul care a consacrat-o și a scris eronat cuvântul „președinție”, pe lângă folosirea greșită a virgulelor sau lipsa acestora acolo unde ar fi cazul. “La postările mele de susținere a Antenei 3 au sărit zeci de iubitoari ai bsismului și m-au atacat în mod josnic-unii fără să-și arate fața, alții cu injurii și acuzații fără acoperire. M-am gândit să le dau satisfacție și să le mai dau ocazia să înjure: să-i propun candidatei la președenție Monica Macovei , să-și dea demisia înainte de a-și depune candidatură. Așa cred că este onest. Eu așa am făcut: mi-am dat demisia și din guvern și din Parlament în martie ,înainte de alegerile din 25 mai,când am candidat la Parlamentul european. Ce credeți o va face?” , a scris europarlamentarul pe Facebook.

3 COMENTARII

  1. Da bai eu o urăsc pe proasta asta dar bine ca va luati de ce scrie femeia pe o prostie de platforma de socializare dar colega voastră scrie articole in care se plânge ca se iau oamenii de ea ca uita litere. Da. Are sens. Cat de ipocriti sa fiti, sincer acuma?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.