Încă o lovitură din partea ANI pentru pedelistul Ostaficiuc, după dezvăluirile PRESSALERT.ro...

Încă o lovitură din partea ANI pentru pedelistul Ostaficiuc, după dezvăluirile PRESSALERT.ro în scandalul Ornella Design. Cum va fi afectată afacerea familiei

6
DISTRIBUIȚI

ostaficiuc dna 2Găsit în conflict de interese printr-o sentință a Curții Supreme, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc riscă să își lase fiica fără spațiu pentru afacerea pe care o deține și în care familia sa a investit 400.000 de euro, conform unor informații publicate de redesteptarea.ro.

Așa cum a PRESSALERT.ro a dezvăluit în premieră, Ostaficiuc, în calitate de lider al CJ Timiș, a favorizat firma familiei, SC Ornella Design, chiriașă a Consiliului Județean Timiș în Parcul Tehnologic Industrial din Timișoara.


 Agenția Națională de Integritate a deschis un proces la Tribunalul Timiș și solicită anularea contractului de concesiune încheiat între Ornella Design și Consiliul Județean Timiș, convenția de facilități oferită firmei Ornella Design și două rapoarte semnate de Ostaficiuc. Potrivit ANI, actele semnate de Ostaficiuc prin încălcarea legii privind conflictul de interese sunt lovite de nulitate absolută.

În întâmpinarea depusă la dosar, Constantin Ostaficiuc a solicitat respingerea cererii ANI, invocând mai multe excepții procedurale, dar și faptul că „dacă nu au existat consecințe patrimoniale, nici sancțiunea nu trebuie să fie patrimonială, ci doar personală, fără a se răsfrânge asupra altor persoane care sunt părți în actele juridice încheiate cu respectarea procedurilor de atribuire”, informează jurnaliștii de la Redeșteptarea. Ostaficiuc menționează și că firma familiei sale a achitat redevența la zi, precum și toate taxele și impozitele aferente activității sale, neavând nicio restanță la bugetul public.

6 COMENTARII

  1. Ce bou esti ziarist de mahala ce esti bota. Pai cum sa ramana fara investitie cand sint pe firma. Ce are firma cu ANI? Dute si intreaba inainte sa scri sa mai fa scoala , ca iti cam lipseste. Idiotule

  2. pai nenea Ostaficiuc ! dumneata vezi ce vrea ANI ? ,,solicită anularea contractului de concesiune ” SI vezi ce ne spui dumneata noua prostimii ? ”Ostaficiuc menționează și că firma familiei sale a achitat redevența la zi, precum și toate taxele și impozitele aferente activității sale, neavând nicio restanță la bugetul public.” pai smechere ! ANI a spus cumva ca nu ai platite taxele si impozitele?

  3. odrasla lui costi-otafe era platita si de liceul popular de arte, ca avea talent fetita (mostenire moldoveneasca)!!!!la brutarieee! rusinika!

  4. Victor Alistar a declarat pentru PRESSALERT.ro că ” este un conflict de interese. Un funcţionar public care are calitatea de ordonator de credit semnează un contract cu persoane care sunt rude până la gradul al II lea. În cazul de faţă s-a încălcat Legea 161/2003″. Conform aceleiaşi surse, Agenţia Naţională pentru Integritate se poate autosesiza şi face cercetări în cazul acestui conflict de interese. În cazul în care constată conflictul de interese, ANI poate sesiza Parchetul pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de art.253 din Codul Penal – “fapta functionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv, sau pentru o altă persoanã cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncã în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase de orice naturã, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea dreptului de a ocupa o functie publică pe durată maximă”.

  5. dar cand ajunge in sfarsit banditu asta in puscarie???
    privatizarea pencoop nu se afla inca in vizorul DNA? adica cum a talharit nenorocitu asta statul roman.
    dar povestea cu vila de la Legea 112/1995 din bv. Eroilor, pe care primaria timisoara i-a repartizat-o si vandut-o (pe cativa lei!) I L E G A L. casa pe care infractorul de ostafriciuc a vandut-o apoi pe 350 mii euro unui tigan.
    dar povestea cu hotiile de la aeroportul timisoara,
    dar povestea cu vilele de la lacul surduc ?
    dar povestea cu inundatiile etc etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.