Încă o PARANGHELIE țigănească la Timișoara, organizată de Ministru Cârpaci. Cine sunt...

Încă o PARANGHELIE țigănească la Timișoara, organizată de Ministru Cârpaci. Cine sunt mirii GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

poză 1

O nouă paranghelie  țigănească are loc azi la Timișoara, nu departe de centrul orașului. Mirii vin din clanul Covaci și, ceva rar, sunt majori.

Acasă la mire, firma de catering a început deja amenajările pentru primirea oaspeților. Sunt așteptați să cânte Adi Minune și Guță, acesta din urmă fiind în oraș de la nunta de duminică, atunci când s-a ocupat de bunadispoziție a invitaților lui Ministru Cârpaci.

poză 3

Rromii s-au adunat din toată Europa pentru nunțile acestui sezon.


au închiriat mașini scumpe și poartă haine pe măsură, toate de la case de modă de renume. La poarta casei au apărut deja primele mașini de lux, în timp ce rromii au arborat drapelul național și cel al Germaniei, pe porți.

Mirii, Marius și Lavinia, după cum le-a dedicat melodii Adi Minune, au 20, respectiv 21 de ani și un copil de cinci ani. Marius Covaci s-a lăudat că atât el cât și ”ăl micu” și-au cumpărat haine din Germania. În rest, rromii nu au fost bucuroși de audiența din partea presei, și nu s-au sfiit să aducă în discuție anumite organe, în timp ce, strategic, un Lamborgini galben cu numere provizorii a fost postat la intrare în imobil.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.