INCREDIBIL Pistă de biciclete care sfidează logica elementară la Timișoara. Cât ne...

INCREDIBIL Pistă de biciclete care sfidează logica elementară la Timișoara. Cât ne costă găselnițele primăriei

8
DISTRIBUIȚI

pista de biciclete

Bicicliștii din Timișoara care doresc să facă un pic de mișcare și să se plimbe pe pista proaspăt trasată pe malul Begăi au parte de o mulțime de surprize neplăcute. Un biciclist a postat pe Facebook, aseară, o imagine în care este evidențiat modul haotic în care pistele au fost trasate de către muncitori într-o zonă apropiată de podul feroviar Modos.

Astfel, muncitorii au trasat cele două piste de biciclete anapoda, acestea sunt șerpuite, iar la un moment dat bicicliștii ar fi nevoiți să facă o cotitură bruscă, de 90 de grade, asta deși exista suficient spațiu pentru ca pistele să fie trasate drept.

Vă reamintim că această porțiune din pista de biciclete nu este singura trasată aiurea pe malul Begăi.


În spatele Catedralei Mitropolitane, pista de biciclete de oprește într-un zid ridicat sub picioarele Podului Traian. Iar între Podul Tinereții și Podul Traian, în zona Flora, muncitorii au trasat pista de biciclete pe mijlocul falezei pentru pietoni.

Lucrările de reabilitare a malurilor Begăi au început în toamna anului trecut și vor fi finalizate la mijlocul anului 2015. Pe malurile Begăi vor fi refăcute trotuarele și vor fi amenajate piste de biciclete. Valoarea proiectului este de peste 50 de milioane de lei, dintre care 30 de milioane de lei provin de la Uniunea Europeană.

Foto: Valentin – Pokus Alex-Francisc

8 COMENTARII

  1. Dupa ce au facut, ca Bula o pista pe mijlocul aleii pietonale, dupa ce foarte multe trotuare au fost aproape desfiintate, prin vopsirea de piste pentru biciclete, dupa ce avem parte si de biciclisti nesimtiti, nu toti, probabil ca asta e obiectivul principal al mandatului Robu, atata poate si nu poti cere omului ce nu are, cata intelepciune!

  2. muncitorii si firma care executa lucrarea nu au facut decit un singur lucru: au respectat PROIECTUL. daca faceau trotuarul si pista drepte, nu se putea receptiona lucrarea si nu isi primeau banii.

  3. „Muncitorii au trasat” , de parca muncitorii sunt de vina! Sunt de vina cei care au proiectat si cei care au avizat acest proiect. Muncitorii si implicit firma care realizează lucrările respecta un proiect. Dacă acest proiect era măcar frunzarit de vreun angajat al Beneficiarului, Primaria Timisoara in speta, s-ar fi sesizat multe greșeli care puteau fi remediate. Acum putem doar sa ne rugam de constructor sa modifice ceea ce-a executat după proiect si sa plătim lucrările suplimentare. Sau sa facem slalom pe pista actuala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.