Intrare gratuită la ștrand și alte surprize pentru persoanele de vârsta a...

Intrare gratuită la ștrand și alte surprize pentru persoanele de vârsta a treia din Timișoara. Când are loc “Ziua Seniorilor Activi”

0
DISTRIBUIȚI

ziua seniorilor activi

Persoanele de vârsta a treia din Timișoara sunt așteptate la un eveniment dedicat lor în cadrul căruia vor avea parte de multe surprize. Asociația “Sfera Timișoarei” organizează cea de-a doua ediție a “Zilei Seniorilor Activi”, eveniment care va avea loc sâmbătă, 30 august, începând cu ora 11.00 la ștrandul UMT.

Ziua este dedicată tuturor seniorilor din oraș, care vor beneficia de intrare gratuită între orele 11.00 – 14.00, pe baza cuponului de pensie.


În cursul zilei de sâmbătă se vor organiza jocuri de șah, remy, table, canastă și tenis de masă. Mai mult, partenerii asociației își vor oferi serviciile pentru răsfățul seniorilor, și anume împachetări cu nămol, consultații medicale, cosmetică, gimnastică medicală, masaj și discuții cu doctori din diverse domenii medicale. Seniorii prezenţi vor putea câştiga premii oferite de partenerii asociaţiei la tombolă sau la concursuri.

“Scopul acțiunii este sprijinirea persoanelor de vârsta a treia. Ne propunem să le oferim mai multa atenție și respect celor care au avut grijă de educația noastră și ne-au îndrumat în viață”, transmit reprezentanții Asociației “Sfera Timișoarei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.