Jandarmii timișoreni se alătură căutărilor adolescentei dispărute în Munții Retezat

Jandarmii timișoreni se alătură căutărilor adolescentei dispărute în Munții Retezat

0
DISTRIBUIȚI

fata disparuta in retezat22 de jandarmi de la Gruparea Mobilă din Timișoara se alătură căutărilor adolescentei de 14 ani dispărute în Munții Retezat. Jandarmii timișoreni au plecat în această dimineață spre județul Hunedoara pentru a participa la acțiunea de salvare.


Aseară, din cauza condițiilor de vreme, căutările au fost oprite, însă au fost reluate în această dimineață cu forțe suplimentare. Pe lângă salvamontiști și jandarmi, din grup vor face parte și 65 de căutători însoțiți de câini specializați, care vor încerca să dea de urma fetei dispărute încă de miercuri în Retezat.

Vă reamintim că adolescentă de 14 ani dispărută în Parcul Naţional Retezat era în grija unui preot care a solicitat ca ea împreună cu alţi cinci copii din centrul de plasament din Lupeni să fie lăsată în tabără în Retezat. Aria de căutare a fost extinsă până în zonele Poiana Pelegii, râul Șes, Merila și Brădățel. Fata, care se numește Daliana,  făcea parte dintr-un grup de copii de la un centru de plasament din Lupeni care se îndrepta către lacul Bucura. Ultima oară a fost văzută miercuri, însă însoțitorii au considerat că e mai bine să o caute singuri, autoritățiile fiind anunțate abia joi de dispariția fetei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.