Martin Staia, CONCEDIAT de la conducerea Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse....

Martin Staia, CONCEDIAT de la conducerea Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse. Viceprimarul Traian Stoia dezvăluie motivul deciziei lui Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

primaria-timisoaraDirecția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse are un nou director, de la finele lunii iulie. Martin Staia a fost înlocuit cu Laura Koszegi, care va conduce direcţia în regim de interimat.


Viceprimarul Traian Stoia de la PSD, în subordinea căruia se află Terenurile şi Clădirile spune că de fapt lucrurile nu stau astfel. „El nu a fost schimbat, are încadrarea veche ca şi consilier, dar făcea munca de director şi avea leafă mai mare”. Stoia spune că ştia de schimbarea lui Staia chiar de la primarul Nicolae Robu cu care a discutat pe această temă. Viceprimarul ne-a explicat că „domnul primar mi-a spus că doreşte să dinamizeze puţin domeniul acesta şi domnul Staia ar fi puţin cam lent pentru viteza de muncă a domniei sale”. Stoia se arată foarte muţumit de noua şefă de la Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse şi spune că „fata care a venit ştie carte mai multă decât mulţi angajaţi din primărie”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.