Mii de rățuște se vor „întrece” pe Bega, și în această toamnă,...

Mii de rățuște se vor „întrece” pe Bega, și în această toamnă, în scop caritabil. Când are loc o nouă ediție a Festivalului Bega Bulevard, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

cursa ratustelor

Reprezentanții Primăriei Timișoara pregătesc o nouă ediție a festivalului care a devenit, deja, o tradiție, Bega Bulevard.


Viceprimarul Dan Diaconu ne-a declarat că evenimentul va avea loc peste doar două săptămâni, în perioada 5 – 7 septembrie, între Podul Traian și Podul Tinereții.

Mult așteptata cursă a rățuștelor de plastic, pe Bega, va fi organizată și în acest an, în ultima zi a celei de-a șaptea ediții a festivalului, duminică, 7 septembrie. Aproximativ 5.000 de rățuște se vor „întrece” în scop caritabil.

„Biletele au fost puse în vânzare, rățuștele pot fi achiziționate la prețul de cinci lei, iar banii strânși vor fi direcționați Formațiunii de Intervenție Rapidă pe bază de Voluntariat «Salvo». Vor fi montate pavilioane pe malul Begăi, unde diverse instituții vor prezenta lucruri de interes, nu vor lipsi nici demonstrațiile cu ambarcațiuni pe apă, iar seara vor avea loc concerte”, ne-a spus Dan Diaconu.

Foto: Eye in the Sky

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.