Ministerul Sănătății cumpără ambulanțe noi, în acest an. În ce stare sunt...

Ministerul Sănătății cumpără ambulanțe noi, în acest an. În ce stare sunt cele din județul Timiș și de câte ar fi nevoie pentru înlocuirea celor vechi

1
DISTRIBUIȚI

salvare_ambulanta_001_53360600

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a anunțat joi că vor fi cumpărate ambulanțe noi, în 2014, în acest moment fiind centralizate solicitările venite de la serviciile județene din întreaga țară. Vestea nu poate decât să-i bucure pe reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Timiș, care se plâng de faptul că cele 73 de mașini de intervenție pe care le dețin nu au mai fost înlocuite de ani întregi.

“Mașinile nu au mai fost înlocuite de o bună bucată de vreme.


Există o lege care prevede o înlocuire anuală a mașinilor de la Ambulanță, lege care nu se respectă. În fiecare an, ar trebui scoase din trafic zece mașini de la Ambulanță și înlocuite cu altele noi”, explica în urmă cu două luni Leonida Iancu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Timiș.

Carmen Deheleanu, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Timiș, ne-a declarat, astăzi, că ar fi nevoie de cel puțin 20 de ambulanțe noi, iar în acest sens s-a făcut o cerere către reprezentanții Ministerului Sănătății. “Am avea nevoie de aceste 20 de mașini de intervenție pentru înlocuirea parcului vechi. Sunt mașini care au depășit 400.000 de kilometri. Nu știm câte mașini vom primi, acestea ar trebui să ajungă în județul Timiș la sfârșitul anului”, a precizat Carmen Deheleanu.

1 COMENTARIU

  1. „Vestea nu poate decât să-i îmbucure” ? unde ma-ta ai facut scoala donsoara, daca ai facut vreo clasa ? O veste ar putea sa o imbucure pe ma-ta la Globovat sau pe unde dreq ai invatat limba romana. Cine naiba va chinuie si va tine in presa scrisa, dobitoci, semianalfabeti si semidocti ? Sint o sumedenie de activitati sanatoase, in aer liber, cum ar fi prasitul, sapatul sau recoltatul in care este o acuta lipsa de personal si pentru care sinteti pe deplin calificati. Nu va mai chinuiti cu scrisul si nu ne mai torturati nici pe noi cu toate ineptiile care va trec voua prin besica aia dintre urechi pe care va straduiti zilnic sa ne dovediti ca o purtati doar ca sa nu va ploua in git !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.