Muzeul Banatului are un nou director. Motivul INCREDIBIL pentru care Claudiu Ilaș...

Muzeul Banatului are un nou director. Motivul INCREDIBIL pentru care Claudiu Ilaș a ales să plece de la Muzeul Satului

5
DISTRIBUIȚI

646x404

Claudiu Ilaș a mărturisit, pentru PRESSALERT.ro motivul pentru care s-a dus director la Muzeul Banatului din Timișoara, el ocupând, de trei ani și șapte luni, un post călduț de director al Muzeului Satului. Tot ce a contat au fost banii.

Claudiu Ilaș este fiul primarului din Buziaș, Alger Ilaș, considerat unul dintre cei mai influenți edili ai PSD.

La concursul pentru funcția de director al Muzeului Banatului, Claudiu Ilaș a candidat de unul singur și a obținut notă de trecere.


El va prelua funcția pe 1 septembrie, după ce va primi votul consilierilor județeni, în următorul plen.

Claudiu Ilaș spune că și-a făcut un proiect de management, dar vrea să intre în muzeu și să vadă exact despre ce e vorba. Despre problemele de acolo știe câte ceva. „Vreau să văd exact despre ce e vorba. Îți ia ceva timp să îi dezobișnuiești pe oameni de vechile obiceiuri, care sunt proaste”, a spus Ilaș. El a explicat și de ce a renunțat la funcția de la Muzeul Satului. „M-a motivat în primul rând salariul. Eu la Muzeul Satului câștigam foarte puțin, 1990 de lei, net. Aici voi avea peste 2.700 de lei. E mic salariul și aici pentru responsabilitatea pe care o ai, dar e ceva mai mare ca dincolo”, a spus Claudiu Ilaș, care îl înlocuiește la Muzeul Banatului pe Dan Radosav, cel care a ocupat funcția ca interimar după demisia fostului director, Dan Leopold Ciobotaru.

Foto: Adevărul

5 COMENTARII

 1. Claudiu Ilaș a fost și este incompatibil cu funcția pe care a avut-o si p are. Este proprietar pe 50% din acțiunile SC Banat gold Buzias ( grădina bănățeana).
  A fost si este susținut de Bojin pe filiera Ilaș senior care la rândul lui face ce îl taie capul in Buzias.
  Ilaș senior e primar la Buzias iar Grădina Bănățeana este in clădirea bailor, adică in clădirea lui Sorin Munteanu cu care se cearta acum….
  Totuși in afara de afaceri personale facem ceva distinsa familie Ilaș?

  Cercetați zona Buzias si veți avea mari foarte mari surprize…
  D….N….A

 2. Și de unde ai avut bani ca sa ți faci averea pe care o ai . Audi nou etc din salar de 1900 lei ? Sau din manevrele lui tactul k i primar de Buziaș ?

 3. vechea zicala „fie omul cat de prost mintea vine dupa post „asa reiese din declaratia Dl el merge acolo dar nu prea stie ce trebuie sa faca Din pacate aceasi situatie o gasim in toate domeniile, si sunt surprins ca si in Timis unde ne place sa spunem ca suntem educati mai in spiritul vestului

 4. La Muzeul satului, l-a numit Ostaficiuc! Pedelistul Ostaficiuc, a numit un pesedist, care face cariera in numai 3 ani si ceva? Si aici este treaba putreda, asa cum este cu toti numitii politic! Ce pregatire are?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.