Nicolae Robu ia tot mai în serios cariera în muzică: a început...

Nicolae Robu ia tot mai în serios cariera în muzică: a început înregistrările vocale pentru melodia „Ca marea”. Va participa la Eurovision?

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si nicu cavaci chitara

Primarul Timișoarei a revenit la prima sa dragoste, muzica, și în timpul concediului în Ibiza a lansat melodia „Ca marea”. După ce prietenii virtuali de pe Facebook s-au arătat încântați de melodie, Nicolae Robu a ținut să facă, astăzi, noi precizări legate de cariera sa muzicală. De ieri a început și înregistrările vocale, iar dacă totul va ieși așa cum vrea edilul șef, piesa va fi făcută publică.

„Ieri a fost o zi deosebită pentru mine, nu doar pentru că tunelul de la Michelangelo a fost străpuns, dar și pentru că am început înregistrările vocale pentru piesa «Ca marea».


Muzica a devenit un lucru de suflet. Voi continua și astăzi cu înregistrările în studio și încerc cât mai repede să finalizez. Dacă partea vocală nu va ieși suficient de bine, atunci piesa va rămâne un lucru doar pentru mine, pentru familia mea”, a explicat zâmbind Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei este mulțumit de cum a ieșit partea instrumentală a melodiei, pe care a făcut-o publică pe Facebook în această lună, dar se teme că la partea vocală nu se va descurca. „Nu pot să mă pronunț la partea vocală. Eu mă ocup de cu totul altceva acum decât de cântat, dar îmi rezerv o parte din timp și pentru această pasiune a mea. Dacă piesa va ieși la un anumit nivel, atunci îmi voi asuma riscul să lansez și public înregistrarea”, a mai precizat Nicolae Robu. Întrebat în glumă dacă se gândește să participe la Eurovision, primarul Timișoarei a răspuns râzând „Doamne ferește”.

1 COMENTARIU

  1. Pe timpul lui ceasca, atunci cand rrobu era presedintele asociatiei studentilor pc=asc (nu pentru ca era un student meritoriu, ci pentru ca avea origini sanatoase, de la sat, fara prea mult pamant si paduri, nu era odrasla a chiaburilor…etc.etc la fel ca si costy-ostafy din Moldova si erau buni propagandisti… ca si acum!) era o moda la Politehnica sa-ti arati talentele artistice si sportive! Dar cine a auzit de fotbalistul rrobu sau ostafy?? Nici la cantarea Romaniei nu s-a auzit de lautarul rrobu si cantaretul ostafy (sigur ostafy va interpreta vocal aceasta sferto-melodie a colegului robu!)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.