Nicolae Robu îl atacă pe Liviu Dragnea și spune despre PSD că...

Nicolae Robu îl atacă pe Liviu Dragnea și spune despre PSD că este un partid disperat. Care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 210

PSD este un partid disperat care se teme de faptul că Victor Ponta va pierde alegerile prezidențiale. Acesta este punctul de vedere al primarului Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, după ce a aflat de intenția PSD de a permite primarilor, timp de două săptămâni, să-și schimbe partidul.

Nicolae Robu mai consideră că PSD încearcă “disperat” să atragă primari ai ACL folosindu-se de un întreg arsenal de “mijloace murdare”. “Dincolo de diferența dintre Klaus Iohannis – un om care are în spate realizări concrete, nu vorbe goale – și Victor Ponta, diferență în continuă evoluție în favoarea primului, PSD este frământat de diferența dintre susținerea avută la populație de către ACL și PSD.


Ca să dau un singur exemplu: în județul Timiș, ACL are primari pentru peste 85% din populația județului, în timp ce PSD pentru abia vreo 13%! Evident că, în aceste condiții, PSD încearcă disperat să atragă primari ai ACL, prin presiune, prin promisiuni mincinoase, prin întregul arsenal de mijloace murdare pe care a dovedit în timp că-l stăpânește foarte bine!”, consideră președintele PNL Timiș.

În final, Nicolae Robu face un apel la PSD să renunțe la intenția de a le permite, timp de două săptămâni, primarilor să-și schimbe partidul. “Fac apel la PSD să renunțe la intenția anunțată, expresie a mentalității sale de partid-stat, persistentă, iată, chiar și acum, la 25 de ani de la Revoluție, și să nu perturbe administrația publică locală, supunând-o respectivului arsenal! Dacă guvernarea este cum este și funcționează cum funcționează, ducând România în recesiune, măcar administrația publică locală trebuie lăsată să funcționeze neperturbată de interese politicianiste, meschine”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. UITUC & NERUSINAT este chiar Robu! El a uitat ca a obtinut functia de Primar TM cu acordul si sprijinul PSD! El, Robu, si-a batut joc de sprijinul & voturile timisorenilor si si-a ales consilieri personali chiar de la PDL (fosti nomenclaturisti & securisti ca si el)!!! Acum el vorbeste sau gelul estompator???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.