Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc, co-președinții ACL Timiș, împotriva migrației primarilor: “Se...

Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc, co-președinții ACL Timiș, împotriva migrației primarilor: “Se dă drumul la traseismul politic”

2
DISTRIBUIȚI

robu si ostaficiuc

Celor doi co-președinți ai ACL Timiș, Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc, nu li se pare normal ca primarii să aibă posibilitatea să-și schimbe partidul fără să-și piardă mandatul.


Din punctul de vedere al președintelui PDL Timiș, în acest mod, se va da drumul la traseismul politic, iar ordonanța privind migrația primarilor reprezintă o decizie “injustă”.

“Se va da drumul la traseismul politic pentru o anumită perioadă. E absolut contrar unei democrații a se proceda în acest fel. Mi se pare inechitabilă și injustă o astfel de decizie”, a precizat Constantin Ostaficiuc, astăzi, în cadrul primei conferințe de presă comune a ACL Timiș de la sediul PDL. De aceeași părere este și președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, care a afirmat că “nu vrem să fim nici beneficiari și nici perdanți în baza unui asemenea cadru legal”.

Deja, potrivit liderului PDL Timiș, pesediștii au început să facă presiuni asupra primarilor din Timiș în speranța că-și vor schimba partidul, după ce i-au sunat și i-au invitat la discuții. Constantin Ostaficiuc i-a și catalogat pe primarii care vor profita de această ordonanță pentru a migra dintr-un partid într-altul, pe care-i numește oameni “devotați total comunității” sau “sacrificați pentru comunitate”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.