Nunta clanului țigănesc Covaci s-a lăsat cu amendă, din cauza manelistului Minune....

Nunta clanului țigănesc Covaci s-a lăsat cu amendă, din cauza manelistului Minune. Cât au de plătit

7
DISTRIBUIȚI

nunta-13-august-2014-06_resizeNunta clanului Covaci s-a lăsat cu sancțiuni. Polițiștii au aplicat o amendă în valoare de 500 de lei țiganilor care ascultau muzica lui Adrian Minune la maxim. ” S-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, sancțiune prevăzută de art.


3.25 din legea 61 / 1991”, a declarat Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș. De asemena, un rrom grăbit spre restaurantul unde a avut loc petrecerea, la volanul unui Mercedes, a fost sacnționat cu amendă de 360 de lei și suspendarea permisului pentru 30 de zile, după ce a trecut pe roșu.

Reamintim că nunta de ieri a avut loc pe strada Filaret Barbu din Timișoara. A fost vorba de oficierea căsătoriei nepotului liderului clanului Covaci, Marius, de 20 de ani, cu aleasa lui, Lavinia, cu care tânărul trăiește împreună de cinci ani, și cu care are deja un fiu. Aceasta a fost a doua paranghelie țigănească ce a avut loc vara aceasta la Timișoara, după ce duminică, pe strada Mihai Eminescu, s-au ”luat” copii din clanul Cârpaci. La acea nuntă a cântat Guță, iar poliția le-a dat o amendă, țiganilor, de 200 de lei.

7 COMENTARII

  1. asta este discriminare, minoritarii sint amendati pt ca pun muzica tare ziua iar cluburile la care urla muzica in toate noptile de weekend nu sint amendate…

  2. 500 lei…..”bravo” politiei timisorene, au aplicat la sange legea.

    ps: ce „meserias” e copilul „minune” in poza, parca se pregateste sa interpreteze Hamlet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.