O bătrână și-a dat inelul de aur și banii agonisiți pe un...

O bătrână și-a dat inelul de aur și banii agonisiți pe un ghiul fals. Cum a fost păcălită

0
DISTRIBUIȚI

inelA crezut că face o afacere bănoasă însă în schimb a ajuns să fie păcălită. O femeie de 74 de ani din Deva şi-a oferit cerceii de aur şi 450 de lei unor indivizi care i-au oferit în schimb un inel mare dintr-un metal galben, care dacă ar fi fost aur ar fi valorat dublu. Din nefericire pentru bătrână inel nu era din aur şi după ce a arătat bijuteria unui vecin şi-a dat seama că a fost înşelată.

„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 74 ani că, în timp ce se afla la intersecţia străzilor Mărăşti cu Calea Zarandului, a fost înşelată de mai multe persoane necunoscute care i-au oferit un inel dintr-un metal galben, spunându-i că este din aur, în schimbul sumei de 450 de lei şi a unei perechi de cercei din aur.


Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi efectuează cercetări în  vederea identificării suspecţilor şi a recuperării prejudiciului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, sub
comisarul Bogdan Niţu.

Poliţiştii recomandă oamenilor să nu dea curs invitaţiei unor comercianţi ambulanţi de a cumpăra diferite „chilipiruri”, întrucât bunurile respective este foarte posibil să provină din comiterea unor infracţiuni de furt ori să deveniţi victime ale infracţiunii de înşelăciune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.