O fată de 14 ani, dată dispărută, a fost prinsă de polițiștii...

O fată de 14 ani, dată dispărută, a fost prinsă de polițiștii de frontieră. Din ce motiv a vrut să treacă granița

1
DISTRIBUIȚI

politia-frontiera

O puștoaică dispărută, căutată în secret de Poliție, a fost descoperită de polițiștii de frontieră la Cenad, în timp ce era să iasă ilegal din țară. Fata are 14 ani.

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş o minoră, care era dată în urmărire naţională ca fiind dispărută. ”În data de 1 august, în jurul orelor 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat minora M.T., în vârstă de 14 ani, însoţită de cetăţeanul român Paul M., în vârstă de 26 ani, ambii călătorind cu un autoturismul Opel, înmatriculat în Romania.


Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, lucrătorii noştri au constatat că minora figurează în urmărire naţională, ca fiind dispărută, din luna iulie a acestui an. Însoţitorul acesteia nu a putut prezenta un document din care sa reiasa acordul părinţilor sau a reprezentantului legal pentru ca aceasta să poată călători în afara graniţelor ţării. Poliţiştii de frontieră timişeni au luat măsura întreruperii călătoriei, minora fiind predată unei echipe operative din cadrul I.P.J. Timiş- Serviciul Urmăriţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a relatat subcomisarul de Poliție Laura Milea.

Povestea e ceva mai complicată. Adolescenta a fost lăsată în țară în grija iubitului mamei, femeia plecând la muncă în Italia. Copila a decis să plece de acasă, refuzând să mai locuiască cu tatăl vitreg, și voia să ajungă la mama ei, în Italia. Ea a apelat la Paul M., amic cu mama sa care urma să o ducă la aceasta în Italia. Tânărul nu și-a pus problema documentelor de care avea nevoie pentru a scoate minora din țară. Între timp, iubitul mamei fetei a anunțat la Poliție dispariția fetei care nu mai venise acasă din luna iulie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.