O femeie a furat 41 de trandafiri din parc, invocând că nu...

O femeie a furat 41 de trandafiri din parc, invocând că nu are bani să se întoarcă acasă. Ce amenzi au primit cei care nu au curățat ambrozia

1
DISTRIBUIȚI

flori1

Poliţia Locală continuă controalele pentru a depista persoanele care fură sau produce pagube florilor amplasate pe domeniul public.


În urmă cu câteva săptămâni poliţia anunţa că a prins un tânăr care rupea muşcate pe Podul Michelagelo, din cauză că a fost „prost”. Acum poliţia locală anunţă că „agenţii aflați în patrulare în zona sensului giratoriu de la Punctele Cardinale în noaptea de 09.08.2014, în jurul orelor 04.20 au depistat o persoană de sex feminin care tăia trandafirii plantați la intersecția străzilor Popa Șapcă cu Oituz”. Femeia de 59 de ani cu domiciliul în oraș Deta, le-a spus oamenilor legii că “motivul pentru care a tăiat cele 41 de fire de trandafiri este acela de a-i comercializa în piață deoarece nu avea bani să se întoarcă în localitatea de domiciliu”. Verificări au fost efectuate şi la proprietarii de terenuri virane care nu curăţă suprafeţele de ambrozie. Nu mai puţin de opt amenzi au fost aplicate, iar poliţia anunţă că “Serviciul Protecția Mediului va continua verificările cu privire la acest aspect și în perioada următoare atrăgând după sine sancțiuni între 1.500 – 2.500 lei atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.