O linie de autobuz a RATT se modifică din cauza protestelor făcute...

O linie de autobuz a RATT se modifică din cauza protestelor făcute de călători. Despre ce este vorba

0
DISTRIBUIȚI

autobuz ratt

Linia autobuzului 21 din Timișoara va reveni, de luni, la traseul inițial, pe malul Begăi. Măsura a fost luată de conducerea RATT, în urma protestului pus la cale de mai mulți timișoreni, nemulțumiți de prelungirea inutilă a traseului. ”La cerea unor locuitorilor din cartierului Plopi care nu au agreat modificarea traseului liniei 21 solicitată prin consiliul de cartier se revine la traseul de pe strada Canalul Bega începând cu data de 11 august a.c..


Se reînfiinţează staţiile Rudolf Walter şi Albăstrelelor în direcţia cartierul Plopi spre Banatim”, informează oficialii RATT.

Astfel, de luni 11 august autobuzele 21 nu vor mai circula până pe strada Câmpului, iar staţiile Traian Demetrescu (la nr. 58 pe strada Albăstrelelor), Albăstrelelor (la intersecţia dintre strada Albăstrelelor şi Calea Moşniţei), Plastique Form (pe Calea Moşniţei în dreptul S.C. Plastique Form), Apateu, Levănţica, Căprioarei (pe strada Câmpului) se desfiinţează.

Modificarea este valabilă doar la plecarea din cartierul Plopi spre capătul de liniei Banatim. Programul de circulaţie revine la cel de dinaintea ultimei modificări. În sensul de circulaţie Banatim-cartierul Plopi nu apar modificări la traseul liniei 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.