Accident TERIBIL la câțiva kilometri de Timișoara. O femeie este încarcerată în...

Accident TERIBIL la câțiva kilometri de Timișoara. O femeie este încarcerată în mașina răsturnată UPDATE Ce alcoolemie ENORMĂ avea șoferița

0
DISTRIBUIȚI

accident parta 13 smurd

Un autoturism marca Ford în care se aflau trei femei s-a răsturnat în apropiere de satul Covaci aflat la 10 kilometri de Timișoara. Potrivit primelor informații, una dintre femei a rămas blocată între fiarele contorsionate ale autoturismului. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ISU Banat și o ambulanță.

UPDATE Autoturismul în care se aflau cele trei femei se îndrepta spre Timișoara. La ieșire din localitatea Covaci, femeia, în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat într-un șanț de la marginea șoselei.


Atât ea, cât și pasagerele, au fost transportate la spital. Cea mai grav rănită a fost femeia care se afla pe bancheta din spate.

Potrivit autorităților, șoferița se afla în stare de ebrietate. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Autoturismul venea dinspre localitatea Covaci și se îndrepta spre Timișoara. La ieșirea din localitatea Covaci, într-o curbă la dreapta, șoferița a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În autoturism se aflau, în total, trei femei. Toate au fost transportate la spital. Femeia aflată la volanul mașinii a fost testată cu aparatul etilotest, iar în urma rezultatului s-a stabilit că se afla în stare de ebrietate”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ancuța Morariu, de la Biroul de Presă al IPJ Timiș. Șoferița va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.